medkat Creative Commons License 2021.08.18 0 2 34

 

Hogyan történt annak idején a sorozás, ugyanis dolgoztam sorozó bizottság mellett egészségügyi alkalmazottként.

 

Az orvosi vizsgálatot 3 férfi végezte két orvos és egy segédszemélyzet abból néha több is. A srácok egy öltöző helyiségben gatyára vetkőztek, majd szólításra egyesével jöttek be. Mielőtt valaki belépet le kellett vetnie a gatyát, és teljesen meztelenül bejönnie.

Végeztünk látás, hallás vizsgálatot súly magasság, vérnyomás mérést, Teljes testi vizsgálat keretén belül a nyak, törzs gerinc, végtagok, megnéztük a járásképet oda-vissza kellett sétálgatni.

A nemi szervek vizsgálata sem maradhatott el, a fiúnak hátra kellett húznia a fitymáját, hogy az egész makkja, és húgycsőnyílása látható legyen, a péniszét fel kellett emelnie, hogy látható legyen a herezacskó, ujjával a golyókat meg kellett emelnie. Majd „hátraarc kisterpesz előrehajolni farpofákat széthúzni” mindig elhangzott, amit csoportos sorozás estén a fiúk egymás mellett állva végezték. Ilyenkor a gát, végbélnyílás, és a herék állása került szemrevételezésre.

 

Nagy létszám esetén csoportos sorozásra is sor kerülhetett, Ebben az esetben a fiúk hármasával, ötösével meztelen járultak az orvosi bizottság elé.

 

Látszott, hogy sokan zavarba vannak, van, aki takargatni próbálta az intimet, de nem lehetett arra rászóltak, meg úgy is meg kellett vizsgálni.  A szorongás a sétálgatáskor már oldódott akkor ráébredtek arra, hogy a meztelen test természetes dolog. Sorozás végeztével a srácok gyakran beültek környékbeli presszókba akkor már jót nevettek rajta mondták, „lányokat is megnézi az orvos, mi miért maradnánk ki.”

 

Van néhány emlékezetes eset, ami még megmaradt.

 

A félénk magas vékony fiú.

Egyszer egy ismerős anya keresett fel a fiával, hogy tudok-e abban segíteni, hogy a fiának nem kelljen sorozáson megjelennie, mondtam, hogy ebben nem tudok segíteni, csak abban, hogy ideiglenesen alkalmatlan minősítést kapjon, hogy most ne hívják be. A fiú szemérmesen megkérdezte, hogy az orvosin azért a gatya, maradhat? Mondtam, hogy előírás a teljes testi vizsgálat ez alól nem adható felmentés, erre kicsit elszomorodott.

Kb. egy hónap eltettével az öltözőből 3 fiú lép a vizsgálóba közöttük ez a srác is, kezét maga elé tartva. Magasságmérésnél mondom vigyáz állás, láttam, hogy kicsi vérpénisze van, de egészséges, mögötte két szem szilva, feneke lapos farpofák között vékony csík, amikor előrehajolt látszódott az ánusza, szét sem kellett húznia. A járáskép vizsgálatnál már szorongása oldódott, az intim vizsgálatnál már természetes viselkedett.

Egyszer később buszmegállóban találkoztam vele kicsit beszélgettünk mondta, hogy jó, hogy túlesett a sorozáson azóta a konditerembe le mer zuhanyozni.

 

A makacs fiú

A sorozás helyszínén egy félhosszú sötétbarnahajú, zakót irattáskát karláncot viselő srác szólít meg, egyetemista srác volt. Igazolást hoztam. Mondtam, hogy adja ide és beviszem. „Nem magával akarok beszélni, a bizottság elnökével!!” Hozzákísérem mondtam. A bizottság elnöke csóválta a fejét nem adhatok felmentést, le fogjuk sorozni, erre a fiú, de értse meg uram……….ezt nem teheti! Sajnálom fiatalember, intett nekem, a fiatalembert kísérje az öltözőbe. Négy másik fiúval együtt behívtam az öltözőbe, mondtam, hogy vetkőzzenek le egészen és jöjjenek be vizsgálatra.

Bejött négy meztelen srác ő meg gatyába. A vezető orvos erre a gatyát vesse le, nem szűzlányok vannak itt. Ez megalázó sérti, az emberi méltóságot!! Ha nem működök együtt megbírságolom, erre a fiú levetette. Nem tudom mit problémázott, széles válla kocka hasa, izmos combok, görög fallosza volt, (rövid vaskos pénisz, nagy fejlett herezacskó) gömbölyű telt sima feneke.Járáskép vizsgálatnál már kicsit mosolygott.Tömzsi makkja volt fitymáját hátrahúzva tartotta az orvos rá is kérdezett erre, hogy mióta, mondta hogy az egyetemi koliba szokott rá többen így csinálják, és meztelen alszanak az orvos hozzátette, nincsen ellenjavallat.

Csak azt nem értem, ha ott más előtt meztelenkedik, akkor itt mit parádézott?

 

A sors később megint összehozott a sráccal kórházba került sérvműtét miatt. A műtéti előkészítést én végeztem. Megismert „elnézést kérek, hogy tiszteletlenül viselkedtem, zavarba voltam.” Mondtam el van nézve. Utasítottam, hogy vegye fel a fürdőköpenyt és jöjjön a WC-be beöntést fog kapni. Minden ellenvetés nélkül jött, felhajtotta a fürdőköpenytbetoltam a csövet a víz bezúdult, ült a WC-re és megvolt a nagytakarítás. Utána mondtam, hogy menjen zuhanyozni. Amikor visszajött a kórterembe a kezembe injekcióval vártam mondtam ez a műtéti előkészítés  része. Tegyem a dolgom válaszolta, vesse le a köpenyt és hasaljon az ágyra, kicsit lehet, hogy feszíteni  fog, lazuljon el.   Majd kibírom aztán arcát kezeivel eltakarta amikor mondtam, hogy bökök pucér feneke megremegett, a tű mélyen izomba ment,halk sóhajtás amikor nyomtam be a fecskendő tartalmát halk nyögés. Aztán hamarosan vitték a műtöbe.

 

A nyitott srác

Többször bejártam az egyetemi könyvtárba sokat beszélgettem a könyvtáros fiúval, aki szintén egyetemista volt. Érdekelték a katonai, egészségügyi dolgok a sorozás is. Mondta, hogy a meztelen sorozás biztosan a diktatúrákban volt, ez jogállamban már ezt nem szabadna engedélyezni.  Válaszoltam, hogy a nyugati országokban is tudtommal így megy, mert ez nem demokrácia kérdése, hanem egészségügyi szakkérdés a férfiak egymás előtti meztelenségével sincsen probléma, mert nyugaton is vannak, közös öltözök zuhanyzók, és ezen sem problémázik senki.

 Utána olvasott és mondta, hogy ez így igaz nyugaton voltak petíciók kormányokhoz Alkotmánybíróságokhoz, hogy a meztelen sorozás sérti a személyiségi jogokat, de ezeket mind elutasították azzal, hogy az egészségügyi érdek magasabb, mint az egyes személyek érzékenysége.

Egyszer mondta, hogy idézést kapott sorozásra. Kérdezte, hogy itt egészen le kell vetkőzni az orvosi vizsgálaton? Igen itt alapos vizsgálat van. Mondta, hogy egy kicsit parázik, minek egy 20 éves fiatal férfinek semmi baja nem lesz, ha alaposan megvizsgálják.

A sorozás napján az öltözőből két másik sráccal együtt bejött a könyvtáros fiú , amikor meglátott kissé meglepődött maga elé kapta a kezét, nem az első  meztelen srácot látom mondtam nincsen takargatnivalód. Jó testfelépítésű srác volt magas fekete hajú, hosszúkás arcú izmos válla mellkasa feszes hasizom, erős fanszőrzet hosszú egyenes pénisz, a pénisz feléig lógó herezacskó, izmos szőrős combok lábak, Járáskép vizsgálatnál fekete szőrős férfias feneke alatt zacsija harangozott, bátran lépkedett minden szégyenérzet nélkül. Az orvos előtt lazán hátrahúzta fitymáját felemelte péniszét, jól behajolt.

Az orvos látta, hogy az iratai között van utalás húgyúti fertőzésre, a doki urológiai gyakorlattal rendelkezett mondta, hogy gyorsan megvizsgálja, herét tapintott, aztán a fenekébe nyúlt megnézte a prosztatáját, rendben volt.

Nem sokkal később a sráccal találkoztam a könyvárba mosolygott mondta, jó túllenni rajta, egyáltalán nem bánta, hogy meztelenül vizsgálták meg, teljesen természetes dolog, hogy a sorozás meztelenül történik. Az urológia vizsgálattal sincsen semmi baja legalább nem kell szakrendelés előtt sokáig várakoznia