Ashi Valkoinen Creative Commons License 2021.08.17 -5 3 469246

Na, ha legalább azt ismernék, már picit előrébb lennénk, de hogy a késő balatoni átlós szarokkal idiótán szétverik az előváros nap, mint nap, az kicsit sok. Főleg úgy, hogy ha esetleg csak a térképre ránézne, akkor tudná, hogy talán mégsem érdemes a százhalombattai elővárosi félrekúrni legelni negyed órát Hároson úgy, hogy amikor az megáll Hároson (nem menetrend szerinti megállója!), akkor az Ezüstpart még valahol épp csak átjött a Dunán... a regiojet szerelvényemenettel elvert rendes vonatokról már nem is beszélve (szintén megtörtént eset az elmúlt napokból).

 

Én nem osztom a labancföldi kollégák start szarozását, ami az elmúlt napokban itt ment, de abban teljesen igazuk van, hogy abban a pillanatban, hogy borul a menetrend, kriminálisan alacsony a problémamegoldás és az utastájékoztatás színvonala... az pedig valóban nem kifogás, hogy azért nincs az utas tájékoztatva, mert cégen belül a vonatszemélyzet sincs.

 

Szóval, ha már ennyire betaláltál (nem először), akkor küldd el hozzám picit legóvasutazni őket (esetleg, ha te magad is ilyen menetirányító jószág vagy, várlak szeretettel), akkor már többet fogtok tudni a vonatokról, mint most néhány akciótokból ez kitűnik....

Előzmény: M63,008 (469229)