Verakavics Creative Commons License 2021.08.17 -1 1 83151

Ne haragudj, őszintén néhány gondolatot szeretnék, mivel én Írtam, érintet vagyok. Nem a f-t reklámoztam, hanem termelői csoportokat említettem. Pont olyan társulásoknak tartom, mint adott esetben itt magunkat, vagy a hasonló variációkat. Az, hogy milyen technikai- informatikai módszerrel tudsz hozzájutni, felhasználás kérdése. Én szeretek sokféle információhoz hozzájutni, főleg az oktatáshoz, és a kertészeti ismeretekhez kapcsolódva. Miért zárkóznék el a lehetőségek elől? Legalább 101 ilyen oldalam van, 6 éve a gyerekeknek a legjobb módszereket tudtam közvetíteni a tanuláshoz, az " elavult majd 80 éves" paraszti ismereteimtől eljutottam a mai korszerű dolgokig. Nem reklámnak szántam, információ továbbításnak gondoltam. / Sajnos az már az én problémám, hogy az informatika lépéseit nem tudom összefüggően alkalmazni. Gondolok pl. a fénykép feltevésre, továbbítások, kijelölések, táblázatok készítése stb. Megoldom másként: leírom. Az ismeretszerzés - amely később tudás is lehet- lehetne - nem bojkottálom, a magam módján használom a technikai lehetőségeket, hasznomra fordítva. 

Előzmény: taormina001 (83150)