Igazság80 Creative Commons License 2021.08.14 0 1 7265

Szerintem fel sem fogja ő a lényeget.   Ha ezeket megszavaztatnánk és egy ellenkampány is társulna ezekhez, aminek persze mindig az a lényege, hogy az ő kicsi zsebecskéjéből veszik ki az adóforintokat (sosem kapna ezekből egy büdös fillért sem)  konkrétan tényleg semmi nem lenne, mert kevés ügy az ami mellett 50+ százalék masszívan kiállna.

 

Van egy rádióm és Rap, Rave, Jazz, Rock, Metal, Népzene megy rajta mondjuk egyenlő arányban. Egy szép nap megszavaztatom csak NEM és IGEN módszerrel, és semelyik nem fogja elérni az 50 % arányt.  Akkor bizony szüntessük be a zenét is !!!  Repítsük a levegőbe az összes stúdiót, éljen a nihilizmus))

 

A filmcsatorna ugye mit adjon?   Szavazzuk meg!!! Hétfői szavazás:  akciófilm vagy bármi más? Kedd:  Horrorfilm, vagy bármi más?  És így tovább. Semelyik sem lenne 50+ százalék. A nihilista nézőpont szerint akkor filmek sem kellenek, így fel kell robbantani a filmgyárakat, színészeket, kiadókat is))

 

De szerintem a Balaton partján bár sokan voltak, de mégis sokkal kevesebben, mint a népesség fele. Le kell zárni azt is.   

 

A 3600 fős Taktaharkányi COOP üzlet mi jogon működik????!!!!  A magyar népesség majd 100 százaléka nem is ott vásárol, követelem a népszavazást!!!   Be kéne záratni ezt is persze))...

Előzmény: Tonio 2.0 (7235)