Gyenyi Creative Commons License 2021.08.10 0 0 26985

Akármennyire is csak nagyon ritkán értettem veled egyet, örülök, hogy megvagy. Megjegyzésedből arra következtetek, hogy eddig a csapat túl jó volt, így nem tudtad szidni. :) Legalább is remélem, hogy nem komolyabb oka volt hallgatásodnak.

Azért én láttam biztató dolgokat a szombati meccsben. Tagliafico kiállításáig jók voltunk. Több jó, veszélyes támadásunk volt, mint a PSV-nek, és kis szerencsével minimum szépíthettünk is volna ezalatt. Sajnos a két argentin összehozott két gólt és egy piros lapot. Ez azért túlzás, a már három tétmeccsen túllévő PSV ellen.

Berghuis még nem győzött meg, hogy jó vétel volt, de még van ideje, hogy meggyőzzön. Kapus problémát nem látok. Onana hosszabb maradásában kár bíznod, de, ha szerződése lejártáig marad, akkor, ha Ten Hag úgy akarja, a tavaszi idényben a BL-ben vagy az EL-ben segítheti a csapatot. A bajnokságban Stekelenburg és Pasveer elég jók kellenek, hogy legyenek. Úgy érzem, hogy Gorter jövőre nagyon jó kapusunk lesz. Még egy középen is jó csatár nem ártana, bár mielőtt sok pénzért veszünk egyet, megnézném, mire mehetünk Daniloval. De szerintem Tadics komoly ellenfelek ellen nagyon jó a csatársor közepén. A bajnokságban viszont nem ott a helye.

Előzmény: Manoh (26984)