Törölt nick Creative Commons License 2021.08.10 -2 0 113

Van felesleg,másrészt szeretném,ha valaki belekóstolna a jóba. Ezek a kábelek még a folyamatos 130-150A is melegedés nélkül,a gép folytása nélkül működhetnek. Igaz..........vannak válra akaszthatós kis gépek,ezekhez elég az amit a mai világ produkál. Én szeretem,ha a gép nincs a közvetlen közelembe,másrészt műhely munkánál,vagy kerités munkánál nem tudnám elviselni,ha az inwerter,mégha csak 4kg is,rajtam lógjon !!

Szerintem ezt a formátumot magas vázaknál használják,mert ez esetben csak a hálózati vezeték , ami könnyebben költöztethető.

Azért is akarnám eladni,mert kevés a munka,igy a zs is kevés. Vagyis ami most felesleges,az későb is az lesz........

Azért is akarnám eladni,mert egy 76éves jóindulatú ismerősöm akar adni ugyancsak gumikábelt,de ez 25-30mm2-es,a pontos hosszát még nem tudom. Bánya iparban használtak 4eres csuklómnyi méretű vastag kábeleket. Nos.......ez egy ere annak. A kis öreg olasz inwerteremnek ilyen kábele van,nagyon jó,mert a gumi viszonylag vékony,ugyanakkor a réz megfelelő keresztmetszetű. Ha otthon lesz az öreg,holnap betérek hozzá,és valszeg ezt is hirdetni fogom.

 

Azért foglalkoztam a kinai "vicc" kábellel,mert ez ugyanolyan fontos szerszám,mint egy festőnek az ecset. Hiába van drága festékje,ha a szerszám gagyi. Vagyis,hiába van jó hegesztőgépünk,ha ennek ÖSSZES árama nem jut el a célhoz.........!!!!

Azért is foglalkoztam a gagyi kábellel,vagy 1.5mm-es vaslemezből sajtolt elektródafogóval,hogy jusson vissza az átb.......ás érzetű gerinctelen gyártó fülébe a rémhír..........................Ember,ha jót nem tudsz gyártani,rosszat ne gyárts !!!!

 

itya társunknak üzenem,vagy aki inwertert akar venni.:

Jó gépek,tökéletes egyenárammal. Aki hegesztett hetrával,vagy házi gyártású váltóáramú trafókkal,az tudja,hogy a kétféle áram közt mi a külömbség..........

Ez az iweld mindenen túl tesz !!! Például egyik nap letekertem a végáramot,vagy ahogy ezek hivják kráterfeltöltést.

Varrat végén nem aludt ki az iv,a huzal épp hogy jött,a huzal a gázterelő végébe csepegett,kb 15-20mp kellett , hogy megszakadjon,vagy leálljon az ív. Mondom.......................az eszem megáll,mert ilyet még nem láttam !!!!

Eszembe jutott a ferdeszemű. Vajon ezt az állitási értéket miféle hegesztéshez tervezteeeeeeeeeeee  !!!!!?????

Előzmény: refse2 (110)