Kedves Kibuktatás!
A Victor Hugo utcai egyesület jogutód nélküli megszűnését követően már nem láttam értelmét, hogy bármiben is állást foglaljak BAUMAG ügyben.
Előzőleg több ízben is kifejtettem, hogy az Ön által oly vehemensen (és vélhetően nem alaptalanul) ostorozott, szidalmazott bírónő -és mások által is- elkövetett cselekmények még teljes beismerés esetén is elévültek, ezért nincs jelentősége, hogy mit jelent az Ön olvasatában a BEFEJEZETT bűncselekmény.
És senki ne feledje, hogy a tényleges károsultak a "nagy per" jogerős ítélete szerint nem is sértettjei a BAMAG-ügynek. Hogy Ön miként tudna sértetti státusz hiányában bármilyen polgári jogi igénnyel élni, na erre keresse és adja meg Ön a választ azoknak, akik még reménykednek bármilyen szirén hangok hallatán.
Sajnálom a károsult Társaimat, de továbbra is értelmetlennek vélem, hogy bárki is tömegerőt feltételezzen olyan személyek toborzása révén, akik még az arra részben nyítva álló idő alatt sem aktivizálták magukat kellő számban, illetve meghatározott céllal és arra alkalmas vezetővel.
Ha Ön mégis látna bármilyen megoldást, akkor ne jogi kérdéseket tegyen fel, hanem mutasson rá a megoldáshoz vezető útra, és azon elindulva vállalja, hogy az utat végig is járja a követőivel.
Én is kaptam jószándékú ajánlást az egyik ügyvédi irodához, amelynek ajánlata látszólag elég kecsegtetőnek is tűnik.
Óvatos duhajként írásban megkérdeztem az irodát, hogy mely jogszabály alapján van lehetőség arra, hogy a felszámolási eljárás elhúzódása miatt anélkül lehet fordulni nemzetközi bírósághoz, hogy a vitathatatlan jogsértés miatt hazai bíróságok még nem foglaltak állást.
Érdemi válasz hiányában azonban csak azt írták vissza, hogy keressem fel őket a megbízás írásba foglalása céljából.
Nos, okulva abból, hogy a nemvagyoni kártérítési ügy kétséges elvesztése miatt a felpereseknek utólag fizetniük kellett, nem éltem az ajánlattal.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy bárkit is lebeszélnék, csupán arról van szó, hogy én nem éltem ezzel a lehetőséggel. És nem is kell követni a példámat. Sőt! Sikert kívánok a redménykedőknek.
Kérem, hogy a továbbiakban se Ön, se mások ne szólítsanak meg, mert nem fogok reagálni.
Negyedévenként azonban kíváncsiságból rátekintek erre az oldalra.
Mindenkinek COVID-mentes egészséget kívánok!
Lipcsik Márton