Derek Creative Commons License 1999.11.27 0 0 30
"Ja! Szpíki! Olyat olvastál már valahol, hogy befüvezve leszúrta élettásat, v megerőszakolta a lányát, miegymás..?
Úgyhogy :álszentség RULEZ! "

Hat en nagyon meglepodnek, ha ilyesmi tortenne, mert eppenhogy a THC megszunteti az agresszivitast, a szorongast, depressziot. En csak tarsasagi drognak hivom, mert nem a maganyos emberek szere.Nem veletlen a joint nev eppezert.
Azert javaslom mindazoknak, akik itt egybemosnak kulonfele szereket az opiatoktol a tropanalkaloidokon keresztul a cannabisszarmazekokig, hogy nem artana egy kis alkaloidkemiai es elettani elotanulmany , eleg jo szinten muvelik ezt a szakmat odahaza.
Egyebkent az a problema, hogy kabitoszernek nam az szamit amit az ilyen anyagokkal foglalkozo szakemberek annak tartanak, hanem azok amiket a torveny tart annak.Elkepeszto, hogy akkoriban amikor ez a torveny elokeszuletben volt egy torvenyhozo jogasz , az igazsagugy reszerol mennyi zoldseget hordott ossze errol a temarol. Sajnos nem csak ezeknek , de a hazai orvosoknak is eleg hianyosak a szakmai ismeretei ezen a teren. Mit lehet tenni a legtobb orvos utalta a szerves kemiat , mert hat az olyan ciki, meg aztan meg lehet nezni, hogy ezzel a terulettel hanyan foglalkoznak tenyleg tudomanyos szinten MO-on.Erdekes azok kozul senkit nem hallottam nyilatkozni akkoriban se TV-ben se radioban, mert lehet, hogy a velemenyuk nem illett volna bele a politikai koncepcioba. Aztan az innen onnan osszeollozott anyagokbol azokat szurik ki amelyek a prekoncepcoikba beleillenek.

Előzmény: PRAETORIANUS (23)