Resistance Creative Commons License 1999.11.27 0 0 10
Idezek!:"Nagyon tanulságos a Törzsasztalon lévő Régi szép időkről szóló topic, melyben a kábítósok a régi szép kábítószeres élményeikről mesélnek. "
Hat, nem is olyan regiek. "Kabitosok"- hehe, diszkriminacio? :o

" Az ilyeneket igenis súlyosan meg kellene büntetni, mert amikor bezzeg korházba kerülnek a drog miatt, vagy elvonóra, azt az adófizetők pénzéből teszik. Nehogymár én fizessem ezeknek a drogosoknak a gyógyítását. "
-- Na idefigyelj DE JOL!!!**** Magyarorszagon kozel egymillio, alkoholhoz kapcsolodo betegseggel rendelkezo egyen el. "Nehogymar en fizessem ezeknek az alkoholistaknak a gyogyitasat!"
***************** Magyarorszagon mennyi dohanyos van, akik mennek tb penzen kuralni a rohadt tudejuket, gegejuket, etc? "Nehogymar en fizessem ezeknek a gyogyitasat!"

es mennyi "drogos" van tb penzen? es most ne beszeljunk a kemenydrogokrol, mert azt az emlitett topic is eliteli!! szoval???? nem sok..kb par szaz!! (fu, lsd, extacy)

Akkor hogy is van ez?? Ki fizeti kinek a gyogyitasat?? Gondolkodj el ezen mielott hozzaszolsz!

" A füvezés pedig lelkileg rossz, mert anélkül el sem tudja képzelni a fogyasztója azt, hogy szórakozzon, vagy jól érezze magát. Ha biológiailag nem is teszi függővé az embert, lelkileg azért beivódik az emberbe a használatának szükségessége."
uhuh...ezt a felremagyarazott baromsagot honnan veszed? Foleg az oregek ilyeneket mondanak!!! nahat!! akik az unnepsegeket el sem tudjak kepzelni egy kis pezsgo nelkul!! vagy ha mennek vendegsegbe, ugye kell egy kis szesz??? !! meg persze nincs haveri duma egy kis sor nelkul mi????

Na, joemberek, szalljatok magatokba es gondolkozzatok logikusan!!

Előzmény: Duce (9)