Chip-TFF Creative Commons License 1999.11.27 0 0 40
Kopasz indian!

Mi a fene tortent, hogy nem olyan lekezeloen szolsz hozzam? :/ Nem mintha baj lenne, csak furcsallom. Naszoval csapjunk a lecsoba:

Az Office dokumentumok (akar Word6 Akar Word2000-rol leven szo) meg sajat magukkal sem kompatibilisek! Soxor kerult mar sor arra, hogy kenytelen voltam StarOffice-al megnyitni es elmenteni csak azert, hogy a Word segge ki legyen nyalva... No more comment...

Ha neked az Upgrade azt jelenti, hogy lassan a Word3000 3dfxVoodoo9 nelkul nem fog elindulni, akkor jo. Mert en ezt inkabb Downgrade-nek neveznem. Eskuszom, hogy ez jobban visszafogja a fejlodest mint barmi mas. Win2000 is mar olyan HW kovetelmenyeket tamaszt, hogy az mar fergeteges! Hallottal mar a mikroLINUX-rol? 5 lemez az egesz (1.44-es 3.5"-os!!) es meg grafikus felulete is van! A QNX meg elfer 1 lemezen is... Na ezt nevezem en fejlodesnek! Ha veszel 1 jobb procit a gepedbe, akkor meg gyorsabb is lesz, nemhogy lassabb!

Munkaero: Van egy mondas miszerint az ido penz. Nos. Ha leulteted az emberkedet Win+Word ele akkor szamithatsz ra, hogy par honapon belul telepitheted ujra a Win, mert vagy osszefosta magat (ebbol lett elegem) vagy "elavult". Akkor megint kidobhatsz ra egy rakat penzt + idot a telepitesre. Mert valljuk be: Jo par oraba beletellik mire mindent sikeresen visszapakolsz es ugyanugy bekonfiguralod. Nos. LINUX-ot nem szukseges ilyen gyakran ujratelepiteni. (Sot! Igaz kuriozum, de csak a hasonlat kedveert:Az Amigam operacios rendszeret 1995 ota nem telepitettem ujra! Ugyanis akkor raktam fel eloszor. Ja! Es kitunoen mukodik es nem porosodik, hanem nyustolom. Ezt a szoveget is neki lehet koszonni.)

Masik erv a Linux mellett: A LINUX fejlodik. Hala a sok lelkes es profi fejlesztonek. Ok ertenek hozza. Es a Windoze???? Abban mi a fejlodes, hogy 400 megasra dagad egy NT amire Win98-as feluletet huztak? Meg az M$ nyalo Chip magazinban is megirtak, hogy semmi uj nincs benne. Amiket meg irtak ujdonsagok, azok meg egyenesen nullak, vagy mas oprendszerek mar evek ota tartalmazzak. Emlitetted, hogy tudsz programozni. Akkor azt te is jol tudod, hogy ha egy programot szarul alapozunk meg (MS-DOS), akkor azt az esetleges toldozassal-foldozassal csak egy ideig huzhatjuk mert egy ido utan osszedol a kartyavar. Nemde? Marpedig az M$ tipikusan ezt csinalja. Mindannyian tudjuk. A LINUX-nak nem tolnak akkora marketinget mint a WIn ala, mert az sajat magat reklamozza azzal, hogy mukodik!

Előzmény: Törölt nick (35)