gabsic84 Creative Commons License 2021.08.05 0 0 94764

Köszönöm! 

Akkor lehet valamit félreértettem, de 50e árkülönbséget írtam fel, de lehet akkor az a 3 gépre együtt van, nem per db. Megkérdezem a szerelőt.

Karbantartás amit megcsinálok: szétszedés, burkolat levétel, kitakarítás, fertőtlenítés, stb. Emellett ha nem is évente, csak 2 évente átnézni, vagy ha barmi gond van nyilván kihívok a szerelőt, na de greenél évente 2x csak takarítani kihivni a szerelőt a gari miatt az azért túlzás szerintem.

10 év garit nyilván nem várok el, az AUX 3 év garija bőven jó, csak nem akarom, hogy mondjuk 4 év múlva kidobhassam a klímát, mert ne legyen akármi bizbasz alkatrész mert az importőr megszűnt, vagy szimplán már nem foglalkozik a márkával. A Cool4u-t ami a gree mögött van ismerem, várható, hogy 10 év múlva is létezni és klímázni fog,  a rotovill-t az AUX mögött viszont nem ismerem, csak az AUX honlapján a marketing szöveget látom, ezért kérdeztem, aki ezzel foglalkozik, talán nagyobb rálátása van a cégre. (A szerelőm főleg auxokat rak most, az van neki raktáron, nyilván azt ajánlja)

Ilyen használati módra (nyáron klíma, és fűtés kb decemberig  míg a nappali fagyok megjelennek) te melyiket ajánlanád (AUX gamma / AUX delta / gree comfortx).

Előzmény: vmm.hu (94763)