Törölt nick Creative Commons License 2021.08.02 0 0 85778

Ö... Olyat, hogy emiatt elszakad a gumi csak egyvalaki említett... erre válaszoltam, hogy talán ekkora baj még nincs. Szálszakadás tudtommal, önmagában nem katasztrófa. Henngergely ráadásul csak mint egyik lehetőséget írta, igaz, a másikat, a rosszul felrakott gumit talán sikerült kizárni, ha nem is egyértelműen.

A szar szövet sajna lehet egy selejtes széria eredménye. Elnézve egyes vásárlói értékeléseket, nem lenne egyedi. Bár ez elvben made in Germany.

Tényleg kb nullkilométeres kora óta ilyen, csak hol 8-8.5 baron használom, hol az ajánlott 7 körül és eltérő nyomáson mintha eltérő érzés lenne, plusz nem minden úton érezhető, így nincs pontos infom arról, hogy ténylegesen mióta érezhető fizikailag az ütés. (Konkrétan a Dunakeszin mostanában átadott bringaúton iszonyatosan idegesítő volt, miután átmentem a pár héttel vagy egy-két hónappal régebbi szakaszra a 2-esen, ott alig éreztem belőle valamit.

A kérdés elsősorban arra vonatkozott, hogy ez mennyire megszokott, nekem ez az első és utolsó outim.

A háttér meg annyi, hogy a Dunakeszi Decathlonban tavaly vagy tavalyelőtt láttam egy kiállított outit (a deca csúcskategóriás gépét), aminek hullámosabbnak látszott a gumija, mint az enyém. És nem volt egyértelmű, hogy én láttam rosszul, az is hibás volt vagy egyszerűen ezek a vékony gumik ilyenek.

Így érthető?

Előzmény: nscatto1 (85777)