Törölt nick Creative Commons License 2021.08.01 0 4 111608

Bendeguz megfejtése a helyes: a rész legelején ő az a gyerekkel (bemondja a bemondó, hogy Szirmay Gábornét keresik, erre odaba...a a gyerekét egy tök ismeretlen nő kezébe és elrohan, majd soha többet nem jelenik meg a részben.... baromi nagy szerep, hogy a Szomszédok színésznője legyen.... (a Blikk/Bors stb meg legközelebb már lehozza a bámuló civilek halálhírét is, mint egy újabb Szomszédok sztár halálát...., aka meghalt Józsi bácsi (Nagy József, 79 éves, nyugdíjas sertés-inszeminátor), aki a negyvenedik részben olyan emlékezetesen elsétált Józsi zöldségespultja mögött, féltakarásban, míg Etus Józsival huncutkodott a kép előterében...

 

Egyébként, hogy megbizonyosodjak róla, szegény Simon Mari tényleg csak erre a kb. öt mpre szerepel, nem jön vissza, végigpörgettem a részt, és nagyon nagyon elhűlve láttam, hogy Feriék később önfeledten, egyáltalán nem aggódva a költségek miatt, kávéznak a Rege Presszó teraszán Tihanyban. Hát ezek szerint, ifjú házason, az új lakás megvétele és a vele vállalt adósság, meg Jutka terhessége (amivel majd nem kis költségek jönnek) ellenére tudtak élni, nem akartak folyton éhenhalni, hogy nincs pénz. 

(egyébként szvsz ez, azaz, hogy egy beutalóval gyakorlatilag szinte ingyen nyaraló ifjú pár igenis kirándul, és a kiránduláson megiszik egy kávét a presszóban, életszerűbb, mint a Mester későbbi agymenései, hogy a házassági évfordulóján, üres zsebbel beülnek egy presszóba, ahol aztán ezért pezsgőt kapnak ajándékba vagy hogy felvágottas pultot nézegetni mennek boltba, mert vásárlásra nincs pénz)

Előzmény: funfun111 (111607)