jules007 Creative Commons License 1999.11.26 0 0 130
Bár ilyen nulla info tartalmút nem szokás írni, de azért mégis megteszem, mert _NAGYON_ egyetértek válytszemu-vel a LifeView-ról írtakban (bár, mint írtam a VfW-t nem próbáltam), sőt időközben vissza a feladónak a tuner a TV set nyújtotta "többletszolgáltatások" okán, amiről ugyancsak "éleslátó" társunk fejtette ki véleményét, amivel ugyancsak szimpatizálok.

Érdekes, hogy te is észrevetted a Genius-szal való azonosságot, amit én is csak a tuner visszaváltása után realizáltam, kezembe véve az említett újságot. Ugyanis rémlett valami a fullscreen-en otthagyott kurzorról és ekkor kiderült, hogy a csatornák számát (ami a Genius-on 30+1 asszem, a LifeView-nál 125) nem számítva a két hardver+szoftver megegyezőnek mutatkozik.

Hogy írjak valami új infót is: próbáltam letölteni a legfrissebb szoftvert a kártyához, de valahogy nem akarta az istenadta. Az eggyel régebbit igen, de az idősebb, mint a CD-n levő.

Most tehát gondolkodhatok egy 37cm-es TV vételben. Szerintetek milyet érdemes venni? :)))))

Üdv, Jules

Előzmény: válytszemu (125)