Bata Tamás Creative Commons License 2021.07.31 0 0 53291

Az akku bővítése tervben van így az most még nem releváns . Szerintem a vezérlőben lessz valami árulás. Próbálltam egy 350Wattos járgányt (valami lofty csodát) ami simán tepert 40-el és húzott ergo volt benne erő.

Ahhoz képest az enyém egy lomha lusta dusznó. Azért egy 900-as mocinak valahogy jobban kellene teljesítenie. Gyorsulása az kb mint egy babetta . Hangyányi emelkedő és úgy esik a sebesség mintha fékeznék. Munkábajárásra használom és a város és a falunk között van 4kilométer amin eloszlik kb 10méter szintkülömbség ergo egy pár fokos emelkedő. Nyövenyelve ugyan hazamászik de érezhető gyengén. Egy pedellec simán elhúz mellettem.

Valahol tán videóban láttam hogy ezeknek a vezérlőknek van 3 sebességfokozata és elméletileg ha nincs bekötve mint nálam a kapcsolója, akkor középfokozaton megy. Lehet ki kellene keresnem a vezérlőn a sebválltó kapcsolót és föltenni legerősebb fokozatra és meg is oldódna a probléma.

Nem akarok vele száguldozni csak így gyenge csórikám illetve ha lefelé megyek lejtőn akkor sem tudom följebb tekerni 4x-től a sebességet mert szerintem lefogja a vezérlő.

Sajnos mivel még nem szedtem szét a gépet így a vezérlőről semmi információm (pont ezért kérdeztem be hogy ismeri-e valaki).

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (53290)