Ordas Creative Commons License 1999.11.25 0 0 78
Antisystem: a homoszexualitast allitolag 2 ok okozza. Oroklott, illetve kulso rahatas. Arrol vita folyik, melyik a dontobb. Szerintem utobbi.
Allitolag a meleg emberek agyszerkezeteben vannak differenciak a normalisokehoz kepest. Igy allitolag vmekkora valoszinuseggel meg lehet mondani, hogy a gyerek az lesz-e vagy sem.
Na most az, hogy vki potencialis bankrablo, szerintem azert jobban kell ra figyelni. Ezert nem ertek egyet pl. az eletfogytos szabadsagra engedesevel. Tehat ne szegeny kisgyerek lelkivilagan kiserletezzunk.

providens: az X labuak erzelmileg jol tudjak nevelni a gyerekeiket. nem okoz az lelki defektet.
Irtal hasonlatokat a hajlektalanorol, stb. Tehat, azzal, hogy nem beszelunk a homokosokrol, attol ok meg tudnak enni, elni. Nem halnak meg. Szerintem pl., ha ne adj Isten elismerik a homokos hazassagokat, ajkkor ide kene helyezni azokat az anyagi javakat, amik ezzel jarnak. szerencsere ez meg csak elmelet, s szeretnem, ha igy is maradna. Persze, azt meg hogy nyeli le az ember, akinek elete legdontobb, s legszebb pillanata az egyetlen hazassaga (mar akinek), az egyenrangu egy nem normalis kapcsolateval? Az is teny, hogy homokos parok messze nem elnek addig egyutt, mig egy hetero par. Ez a hazassag szepseget, stb. igen erosen devalvalja.

Vegre kezd a hangnem normalis lenni, ez koszontheto annak, hogy Az Ordas reg szolalt meg! O hol van?