Párizs73 Creative Commons License 2021.07.28 0 0 43173

thomasjr  2015.11.28   0 0 386

Pár hozzászólással lejjebb írta valaki hogy miért kerülnek ennyibe a termékek, és hogy némely Aloe Vera termék sokkal olcsóbb. Hogy mi a különbség? Miért olcsóbbak? A számok miatt... A világ Aloe Vera termőterületeinek 99%-a a Forever tulajdonában van. Sőt a fölöttük lévő légteret is felvásárolta a cég! Miért? Hogy a repülőgépek ne szennyezzék az ültetvényeket! Namármost, nem nehéz kiszámolni, hogy ha 99% a Foreveré, akkor mennyi marad a több ezer másik cégnek, Fogalmazzunk úgy, hogy "csöpögtetnek" Aloe Verát a termékeikbe. Gyakorlatilag kimutathatatlan hatóanyagmennyiség...

Azon külön jót derültem, hogy valaki azt írta hogy: " szerintem a Forever drágább mert piramis rendszerben értékesit "...

Mindig jót mosolygok amikor valaki hozzá nem értő ilyeneket mond. Tegyük akkor tisztába a piramis fogalmát:

"Tisztességtelennek minősíti az olyan, piramiselvre épülő, eladásra ösztönző rendszerek létrehozását és működtetését, amelyeknél a szervező azzal a lehetőséggel számol, hogy elsősorban további személyeknek a rendszerbe való beléptetéséből, kevésbé az áruk értékesítéséből vagy fogyasztásából eredően részesül juttatásban."

Ez a piramisrendszer megfogalmazása a törvényben. Namármost a Forevernél a legnagyobb forgalmat maguk a cég már meglévő üzleti partneri generálják HÓNAPRÓL-HÓNAPRA. Ugyanis itt mindenki saját jól felfogott érdekében(egészség)használja a termékeket. Így az ÚJONNAN belépők által megvett termékek forgalma elenyésző a már benne lévők forgalmához képest.

Tisztelt hozzászóló, aki ezt a piramis vádat leírta. Szeretném felhívni a figyelmét hogy a létező legnagyobb piramis az, amiben ön dolgozik. Úgy hívják MUNKAHELY.
Tisztelett Tamás

Előzmény: Párizs73 (43171)