"Szoval maradjunk csak a spangli+gombánál..."
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!! ez a beszéd haver!!!!!! jóvan, ahogy igy látom azért nem is olyan kicsi ez a magyar gombás-társaság!!!! Juhhéjj! Nagy az öröm a háznál!!!
más. ezek a storyk... háááát, csúcs ez az érzés! csak igy tovább! és aztán nem csak beigérni, hogy majd folytatom, hanem tényleg!!!!!
hogy meghozzam a kedveteket:
5en gombapaprikást föztünk a telkünkön, meg az egyik srác hozott egy kis rush-ot is (tudjátok, olyasmi mint a patron, csak egy kicsit természetesebb). elég hidegre járt az idö, ugyhogy kénytelenek voltunk a lakásban maradni, meg aztán megmozdulni is alig tudtunk, ugyhogy punnyadtunk ezerrel (csak a tekeréshez mozdult meg valaki, érdekes, arra mindig volt önkéntjelentkezö :)).
2-en a szoba bal oldalán döglödtünk fotelokban, a jobb oldalon meg hárman az ágyon. a haverom (ezentul X) a balon szomjas lett. de a Canada Dry az ágyon volt. ugyhogy elkezdte mondani hogy dobják már át az üdcsit. igen ám, de akkor hirtelen mindenki rájött, hogy szomjas, és az ágyon szép sorban végigment. és aztán mire a 3. befejezte, az 1. megint szomjas lett... és igy tovább. X már kezdett nagyon "szentségelni" (csak poénból), hogy mostmár tényleg adják oda. de erre az egyik srác az ágyon (Y) kitalálta, hogy elkezdi visszatartani az üditöt, és direkt cukkolni fogja X-et. ment is az ökörködés, hogy "na mi van, kell a Canada Dry? gyere ide érte!" stb. erre én meg észrevettem hogy egy narancslé meg pont ott van X fotele mögött. szóltam neki, volt is nagy örömködés, és egyböl mindenki aki az ágyon volt, elkezdte fojatni a nyálát a narancslére (hát hiába, azért ezek a szénsavasak nem a legjobbak). na gondolhatjátok, X-nek se kellett több, rögtön visszacukkolt: " na mi van? Canada Dry?". nagy röhögés, szépen elkönyveltük hogy gyözött a bal oldali csapat. erre azonban Y elövette az adu ászt, a rush-t: " na, mi van, narancslé?". ugyhogy kiütéses gyözelemmel gyözött az ágy csapat. rég röhögtem akkorát. elég komoly csata volt!!!!
ennyi mára.
Shroooom