neten Creative Commons License 1999.11.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Az érdekelne engem, hogy milyenek a tapasztalataitok a neten való ismerkedésben, és chatpartnereitek neten való viselkedésében. Minden érdekel. Van e olyan aki neten találta meg álmai hercegét vagy hercegnőjét, vagy hogy mint mondotok chatelés közben, mennyire vagytok őszinték, másképp viselkedtek e, mint élő beszégetésben és még sok minden. Ezentúl pedig mindig közölni fogok folyamatosan, amennyire időm engedi, történeteket, melyek velem vagy ismerősökkel estek meg természetesen itt az interneten, s melyek esetleg humorosak vagy megdöbbentőek, vagy csak érdekesek, de a lényeg az hogy kérdésesek számomra és ezért is szeretném ha elmondanátok róluk véleményetek és velük kapcsolatos tapasztalataitok.
Az első dolog az lenne ami manapság az egyik haverom aktuális problémája másfelől szerencséje. Ő egyre csak azt hajtja mennyi olyan egyébként rendes lánnyal találkozott már, akikkel csak 1-szer chatelt. Nem is tud lemászni a hálóról.:-) De most nemrég 2 lány is valósággal rászállt, az egyik éjjel-nappal hívogatja, a másik naponta több emilt ír neki.És mindenáron találkozni akar. Az előző elöl multkor el kellett bújnia a fürdőszobában mert annyira röhögött, hogy attól félt meghallja a lány a telefonban
Na ehhez szóljatok hozzá lányok fiúk!. Mit gondoltok mitől őrülnek meg? Ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban? És mi a véleménytek?