Törölt nick Creative Commons License 2021.07.24 0 0 111583

Fomernok urnak se fule, se farka... Igaz, csak a kivonatot olvastam.

Ha valaki a sajat facebookjan kiir valamit, az megengedhetetlen politikai allasfoglalas. Ha  masvalaki politikai kampanyesemenyen (alapko letetel) vesz reszt, az nem az, hanem nyilvan a szineszi credo megmutatasa.

Es persze csak a Kadar korban volt igazan bator ellenzekieskedes!*

De majd lesz tan most is megint, nincs messze. Plane, ha elegen maszatolnak igy.

Azert orulok, hogy legalabb kulturemberek modjara vegig hallgattak egymast, vegul is akar szajon is lehetett volna kapni Alindat, higy mit pofazik hulyesegeket, azt akarja, hogy leultessek?

https://telex.hu/kult/2021/07/24/trokan-peter-nem-szabad-hogy-a-muveszt-behuzza-a-politika-az-o-futballpalyajara-veiszer-alinda-interju

*az, hogy akkor nem lehetett mashogy boldogulni, az mindegy. Nyilvan ma is ez lenne a kivanatos. Igaz, mara azt is kirugjak, aki nem helyesel eleg hangosan vagy netan nem fogadja eleg lelkesen a legnagyobb baromsagot.  Azaz, akkor meg lehettel ugyes hozzaerto, ma mar egyetlen kivanalom van: legy lelkes koveto, ne gondolkodj, fent mindent is jobban tudnak, aki nincs velunk teljesen, de tenyleg teljesen, az ellenunk van. ( lasd atomenergiaugyi allamtitkar megfigyelese)