Sz.Gyu Creative Commons License 2021.07.21 0 1 7357

FIGYELEM!

 

HA VAN MÁR DIPLOMÁD ÉS HIVATÁSOS PILÓTA SZERETNÉL LENNI, AKKOR ITT EGY LEHETŐSÉG.

 

A tegnapi szenátusi ülésen elfogadták és meghirdetésre került az egyetem honlapján http://www.nye.hu/felvi/   a 2021 szeptemberében induló 4 féléves posztgraduális hivatásos pilótaképzés. A 4 félév miatt egy kicsit drágább lett, mint a januárban meghirdetett 3 féléves képzés, de még mindig a legolcsóbb a felsőoktatási intézményekben(ahol a kamatmentes Diákhitel2 felvehető) indított képzések közül. 

 

Bármilyen diplomával lehet jelentkezni, olvasd el a Tájékoztatót (Hirdetmény) a honlapon! 

Két év múlva, amikor pilótaként végeztek, várhatóan a járvány hatása már teljesen lecseng (a RyanAir már most 2000 pilótát keres  első tiszti beosztásba vagy kadétképzésre), ezért, ha ezen a szép pályán képzeled el az életed, akkor mihamarabb jelentkezz repülőorvosi és pályaalkalmassági vizsgára, hogy augusztus 23-ig mindkét vizsgálatot teljesíteni tudd. Ha döntöttél, akkor a Jelentkezési lapot is küldd el a megadott címre!

 

Egy hiba maradt a hirdetményben: Choma Kata telefonszáma megváltozott: 06 70 626 1728. Holnap kijavítjuk a honlapon is.

 

Összesen legalább 4 főnek kell jelentkeznie, hogy indítsuk a képzést.

Várunk a több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkező nyíregyházi pilótaképzésre. A Tréner Kft. végzi a Wizz Air kadétképzését is, így évente 55-60 hivatásos pilóta végez Nyíregyházán és el is tudnak helyezkedni (az idén januárban végzett hallgatónk már a line traininget csinálja a RyanAir-nél).

Előzmény: Sz.Gyu (7354)