Whallacki Creative Commons License 2021.07.19 -7 5 67191

Akkor lennél a szememben tökös legény, amikor névvel és lakcímmel levelet írnál Szalay Ferenc polgármesternek és bejelentenéd mit láttál sétányon.

 

Először is, ha ezt megtenném, arról akkor sem tájékoztatnálak, ha akarnám. Másodszor, elég baj az, ha ezt is a polgi tudná csak elintézni! Ennyire nem kellene elmenni a személyi kultusz irányába, és ez a retorika amúgy sincs ínyemre. Ráadásul, vannak emlékeim a polgi látványáról a Tisza partján. Hacsak nincs hasonmása, ő is előfordul néha arrafelé, talán képes felismerni azt, ami nem odaillő. De, ez akkor sem az ő dolga! A dicső városüzemeltetés mit csinál? Nem járnak a kezelésükben lévő közterületeken, vagy az ő látásuk szelektív, és a gazt meg a graffitit észre sem veszik?!

Nem. Ez nem a polgi dolga. Azoknak a tökös legényeknek a dolga, akik a jelek szerint valamit nem jól csinálnak. A polgi dolga az lenne, hogy jól megbarackolja őket a láblógatásuk miatt!

 

névtelenül

 

 

Névtelenül?! Az év favicce! Ez értelmezhetetlen képzavar a virtuális világban. Van nevem. Az a nick, amit jól ismersz. Ahogyan én a Dermice nicket. És itt véget is ér a történet. Meglehetősen idegesek lesznek a modik, ha valaki próbálkozik az IRL határát feszegetni...

 

senkit nem érdekel a műbalhé!

 

Van itt néhány nick, aki nem csak bolhából, de baktériumból is képes elefántot csinálni olyasmivel, aminek aztán végképp semmi köze Szolnokhoz. Előbb talán azokat kellene becsmérelni. Tudnék segíteni a megnevezésükben, de valami hasznosat végre te is csinálhatnál. És mint már írtam, más helyett soha nem dolgozom. Műbalhé? Mi is történt, kedves Dermice? Feltettem egy fotót. Eddig állandóan az a lemez ment, hogy niiiiincs fotó, biztosan hazudok. Most van fotó. Egyetlen szót mellékeltem hozzá. A döbbenet szavát. Picit szellőztess, engedd ki a lila ködöt, olvass nyitott szemmel hozzászólásokat, és lásd meg, hogy ez minden, csak nem műbalhé! Azok tették azzá, akik szerint hiba volt mindezt megmutatni. Mert én csupán megmutattam a szomorú valóságot. De a már emlegetett polgi, ahogy az egész narancsos bagázs képtelen elfogadni a kritikát, a hibákkal való szembesítést, és a megfelelő cselekedet helyett csípőből támadnak, és igyekeznek bebizonyítani az ellenkezőjét. (Az egységsugarú adófizetőnek meg kifordul a gyomra ettől a stílustól).

 

Elkeserít, ahogyan az a környék kinéz, és a legnagyobb baj, hogy a városban temérdek elhanyagolt közterület van.

A miértre pedig nincs egyenes válasz, csak a terelés, a "jótanácsok", és valódi műbalhé a politikusok  főszereplésével, és a vége mindig az, hogy a póóóógár ragadjon kapát, kaszát, oszt oldja meg, ha nem tetszik. Csak tudnám, hogy akkor mire fel fizetem az adót?

Előzmény: Dermice (67182)