zöldkomcsi: Creative Commons License 2021.07.17 -1 0 395211

De hol van az emlegetett gyílkos vírus? Hol van a betegség?

 

Van, ide a topicba is jár aki volt benne. Én 3 al találkoztam, a feleségem tavaly februárban a vége felé 1 hónap után már nagyon komoly aggodalomra adott okot, én semmit nem észeltem belőle. Kolléga 2-3 hónapig szó szerint nyomta az ágyat. Az hülyeség amit mondol ha jól értem, hogy csak akkor kell vele foglalkozni amikor már 20% lázasan fekszik és fosztogatják a szupermarketeket. 2-3% halálozás 1 év alatt már véget vethet a civilizációnak, a legtöbb az éhenhal, megölik, megfagy stb... Pedig alig vennéd észre, hogy kicsit több temetés van mint szokott lenni.

 

Ha pedig valóban létezne valami gyílkos vírus, az áldozatokat tömegesen afrikában és azokon a vidékeken kellene szedje, ahol primitív, vagy egyáltalán nincs egészségügyi rendszer. 

 

Kenyában 22 éves az átlagéletkor. Amikor egy vírus új az az idősebbeket ritkítja, amikor régről visszatérő, mint volt a spanyolnátha az meg azokat kímáli mert azoknak van már felhalmozott immunitása ellene.

Volt valami Tanzániában is azért, mert az azóta elhunyt elnök kérte az egyházat ne tartsanak annyi halotti misét mert nyugtalanítja a lakosságot.

 

Ha megrendeznél olympiát, oktober festet, most menne a saund és a hajógyári, discok szombat este, sörsátrak stb... egészen más lenne a helyzet. A többi védekezésnek, maszknak, suli bezárásnak egyebeknek én se tulajdonítok jelentőséget. A tömeges oltakozás ahogy írtam azért nem tetszik mert az nagyon segíti a bizonyos variánsok terjedését.

 

(te valójában azt vonod kétségbe, hogy létezhet súlyos betegség ami egyik emberről átkerül a másikra) 

Előzmény: 'Quanon (395208)