esőtánc Creative Commons License 2021.07.17 0 1 200

Alapjában jó hangulatom van, de amikor jön a fájdalom, rossz kedvem lesz. Mondjuk kinek lesz jó kedve, amikor gyötri az idegi fájdalom? Úgyhogy ilyen értelemben az idegek érintettsége lehet, hogy okozhat depit. Bár depisnek nem érzem magam, csinálom a napi dolgokat, tervezünk, haladunk, csak elkenődtem, hogy ugrott a nyár, csúszik a tervezett projekt, és óriásit csalódtam az orvosokban, borzasztó naivan álltam eddig hozzájuk, és még mindig nem végezhetek rendes testmozgást, sportot. Szóval, igen, azért nagyon nyomasztó az idegi fájdalom.

 

Rokon kisgyereket nem volt hajlandó fogadni a bőrgyógyász, Lyme kór gyanúval a covid miatt, ha rajta múlt volna, meg a többi orvoson, sztk-n, akik 2 hétre akartak volna időpontot adni, nem is lett volna elkezdve időben a kezelés, szerencsére az anyuka, valami ismerős által elintézett egy szinte azonnali, de jó drága labort (aminek persze az eredménye így is1vagy 2 hét), illetve egy ismerős orvos felírta a gyógyszert, így már az eredmény megérkezte előtt elkezdődött a kezelés, és valóban Lyme-kór volt. És ez nem az egyetlen eset.

 

Sajnos a gyógyteákra az oltás óta olyan piszok allergiám lett, hogy többet ártanak, mint használnak. Igen, próbáltam mindet, eleinte jók is voltak, aztán az allergiás tünetek miatt többet rontottak a helyzeten. Nem véletlenül nem javasolják a szputnyikot az erősen allergiás vagy asztmás embereknek, mégis beadták nekem, holott ráírtam a lapra a pollen allergiát. Egy orvos súgta, hogy felerősíti az allergiát ez az oltás. A kávé és a kóla és a csípős csirkepaprikás viszont egész jót tett, úgyhogy ennyit a "diétázzon" baromságról.

Előzmény: Nahello (198)