najahahu Creative Commons License 2021.07.15 0 4 680409

Okoska !!!

 

 

Az  IRÁNYELVBŐL:

 

 

"Az Európai Tanács 2009. december 10–11-i ülésén elfo­gadta a Stockholmi Programot, amely ismételten hangsú­lyozta egy közös és szolidáris védelmi terület 2012-ig történő létrehozása melletti elkötelezettségét, amely terület alapja a közös menekültügyi eljárás és a nemzet­közi védelemben részesülők egységes, magas védelmi normákon, valamint tisztességes és hatékony eljárásokon alapuló egységes jogállása képezi. A Stockholmi Program megerősítette, hogy a nemzetközi védelemre szorulóknak hozzáférést kell biztosítani a jogilag megbízható és haté­kony menekültügyi eljárásokhoz. A Stockholmi Prog­rammal összhangban az egyének számára – függetlenül attól, hogy nemzetközi védelem iránti kérelmüket mely tagállamban nyújtották be – ugyanolyan bánásmódot kell biztosítani az eljárási szabályok és a jogállás meghatá­rozása tekintetében. A célkitűzés az, hogy a hasonló eseteket hasonló módon kezeljék, és az eredmény megegyező legyen.::"

Kidolgozta az EU ??

Ja,  NEM !!!!

Nem úgy kell megcsinálni valamit, hogy az  UNIÓS  LAKOSSÁGRA  RÁERESZTENI   teljesen illegális, azonosítatlan ELEMEKET, hogy aztán  500   uniós állampolgár az ezekből kikerülő TERRORISTÁKNAK az áldozata legyen !!!!

Vagyis Brüsszel  az uniós állampolgárok  TELJES KÁRÁRA a saját  trehány hiányosságait próbálja  ráterelni a tagállamokra, miközben maga az eljárás egyértelműen kifejti, hogy a  MENEKÜLTteljárás csakis a MENEKÜLTEKET illeti meg,  nem pedig MINDENKIT,  és NEM ÚGY, hogy az uniós állampolgárok MÁSODRANGÚ állampolgárok.

Előzmény: Glavius (680403)