KVX300 Creative Commons License 2021.07.12 0 0 4088

Véleményem szerint a TET útvonal nem a látványosságok terepen történő megközelítéséről szól, hanem a terepen történő minél hosszabb utazásról. Vannak országok, ahol ez könnyebben megvalósítható és vannak, ahol nehezebben. Nagyvárosiaknak (Budapestieknek) nem olyan természetes dolog, hogy a szomszéd utcában már földút is lehet. Nekem legalább 25-30 km-t kell motoroznom (vagy többet), hogy valamiféle hosszabban járható földutat találjak. Ez oda vissza már 50-60 km és akkor még 1 cm földúton sem haladtam. Szerintem nem csak a magam nevében mondhatom, hogy igény lenne rá.

Felvetésedre azt szoktam mondani, hogy mindenkinek az kell, ami nincs, amihez nem fér hozzá. Az aszfaltdzsungelben élőknek a földút, az elmaradott/fejletlen környéken élőknek az aszfalt.

A TET útvonala csak egy ajánlás, attól bátran el lehet térni és ki lehet színezni 1-2 látványosság miatti kitérővel. Terveim szerint egy kicsit még vergődök a földutakon, aztán majd kombinálom a felfedezős túrákat a földutassal. meglátom majd, hogy mennyire fog ez működni.

Előzmény: Lonesome Rider (4084)