nyuszó Creative Commons License 1999.11.22 0 0 257
esetleg lehetne a topic új cime -> veszekedni (is) jöhetsz ide.

kisevet, idáig azt gondoltam, hogy értettem amit írtál és csak azt próbáltam megvilágítani, hogy attól hogy valami bűn még az emberek elkövetik, azaz néha az ösztönök erősebbek mint a vallási parancsolatok. a mi kultúrkörünkben is él a NE paráználkodj! felhívása, de még a bigott hívők is megszegik időnként, mert EMBERek vagyunk. ha nem lennének vétkeink, akkor a megváltásnak sem lenne semmi értelme. bocsi, azt hiszem kicsit eltértem a mormonoktól.

veszekedés helyett én inkább panaszkodnék, de meg kell mondanom nem esik olyan jól ha azt érzem, hogy van aki csak azért várja a hozzászólásokat, hogy kötözködhessen és nem a lényegi mondanivalóra figyel. pedig lenne - bőven - mit elsírnom...

az is eszembe jutott, hogy esetleg téged is alaposan megbántott valaki kisevet - azért vagy ilyen 'morgós' -, és akkor esetleg itt lenne az alkalom, hogy jól kipanaszkodd magad. (remélem nem értesz félre, ezen soraimban semmi gúny nincs, komolyan gondolom. magamból indulok ki, én is szoktam ingerült és veszekedős lenni ha valaki megbánt, és általában nem azzal aki megbántott.)