Katana750 Creative Commons License 2021.07.07 0 0 54617

Ennek megfelelően, holnap megyünk egy 2*-os hotelba, itt offtopik Görögországba és mivel már voltunk ott 7 éve biztos nem azért megyünk vissza mert rossz volt. Az időhöz kötöttség nálam nem játszik, sz@rom én le a kajaidőt, ha egy parti étterembe akarok vacsorázni. De az, hogy Alanya busz pályaudvarához kellett kijárni az utcai dönereshez mert olyan igénytelenség volt a szállodánkban az azért nem elnézhető. Amúgy hibátlan kaja volt a streetfood és a környezet is igazi volt. Hazaérve nem hagytam annyiban a dolgot és kiderült, hogy ha 5*-os hotelfoglalásod van bár a török törvények szerint beleeshetsz túlfoglalás miatti helyhiányba, ugyanolyan vagy magasabb szintű hotelban kell biztosítani helyet! Amikor megtudták, hogy én ezt megtudtam, rögtön visszakaptam  30%-ot de maguktól semmit. Hála istennek tönkrementek! Viszont én nem megyek többet Egyiptomba meg Törökországba. Bulgária kérdéses és csak az időjárás miatt. Görögországban még sosem fogtunk mellé. Évek óta tervezem, hogy visszamegyek.  1976 után felelevenítem az első tengeri élmény emlékét de pl. én sem tudom eldönteni, hogy Napospart szálloda vagy Szozopol(vagy lejjebb) valami magánszállás. Ismerőseim mennek nagy csapatban 20.-án aranyhomokra, majd kivallatom őket. Majd 30 éve járok Bulgáriába munka miatt, számon nem tudom tartani hányszor voltam csak keresztül vagy célfuvarba de nyaralni felnőttként még nem. Egyszer csak eljön az ideje!

Előzmény: kismolotov (54614)