Törölt nick Creative Commons License 2021.07.06 0 0 724846

Nem azon döbbentem le, hogy még mindig kígyózó sor volt regisztrációra várva. Hanem hogy beállt mögém a jegyes sorba egy család, és még kártyájuk se volt. Egymás között beszélték hogy talán kell kártya, de biztos ingyen lesz, nemde? És képtelenek voltak megkérdezni bárkit a sorban, hogy mivel állsz sorba pénzen kívül. Fogtam a fejem magamban, úgyhogy megkeményítve a szívemet nem segítettem nekik. Később láttam, hogy átálltak regisztrálni kb. ötveneddikként 20 perccel kezdés előtt.

Bent pedig nagy sor sörért 15 perccel kezdés előtt, ott sokan lemaradtak a sípszóról, hihetetlen, hogy még mindig itt járnak, hogy képtelenek plusz sörcsapokat felszerelni az alapján, hogy hány jegyet adnak el, lehet előre tudni. Kubatov, takarodj! (csak hogy csigának trollkodjak, hehehe)


Zalgiris-Linfield 3:1, közben lehet figyelni a 20-i ellenfélre is. A mai alapján kétszeresen keményebb idó lesznek, hiszen a Suduvával is megszenvedtünk. Amúgy érdemes megfigyelni, hogy a többi nagyobb meccsből csak mi hoztuk le 0-ra hátul, minden más 3:1 lett.