parijani Creative Commons License 2021.07.02 0 0 6351

Köszi!

 

Meg fogom próbálni és visszajelzek, de úgy látom másnak már sikerült! Nekem még az juott eszembe, hogy megnéztem az összes letölthető verziót és a mappa tartalmakat, így ki lehetett következtetni, hogy melyik EU részhez melyik országok tartoznak és kiszedtem egy mappát (E5 ami Finn, Norvégia, stb). Ekkor viszont azt mondta, hogy nem áll rendelkezésre a térkép adatbázis. Lehet a file-ok kellenek neki, de azt még most akarom megnézni, hogy ha minden file megvan, de a mérete 0byte-os, akkor mit szól hozzá. Ha jó lesz, akkor azzal 1GB már lehet spórolni. 

Az SDS mappa törlésnél nekem kérdés, hogy pl nem az tartalmazza a település neveket,, vagy ezek csak a nyelvi filok lennénkek?

A 32GB kártyán én is gondolkodtam, de nem tudom honnnan lehet szerezni, ebay-en van elvileg a most friss térképpel, nem tudo mennyire megbízható. Illetve azt is olvastam, hogy elvileg azért nem ismeri fel az idegen kártyát, mert nem egyezik meg a VW-nel, ehhez a kártya ID-ját kellene átírni, ami szintén problémás, mert speckó kártya+hardver kell hozzá. Gondolom az ebay-esek is ezt csinálják, térképet ráteszik és kész.

Ma írtam azért a supportnak, hogy mit lehet tenni, várom a válaszukat.

Mindenesetre ki fogom próbálni a file-ok 0-zását és az sds mappából való törlést is és jelentkezem!

Előzmény: User956 (6349)