Törölt nick Creative Commons License 2021.07.02 0 1 2148

Jaj, nagyon sajnálom, nem is tudtam. Úgy tudom, nem volt felhőtlen a kapcsolatotok, de biztos megviselt, őszinte részvétem!

 

Rendes volt tőle, hogy szerzett neked libucikat. Szerintem ne ragozd túl az úszómedencéjüket, áss egy lejtős gödröt, töltsd fel vízzel. Esetleg tófóliát kell csak vegyél, ha nem akarod a vizet pótolni, az nem is olyan drága. Anyukádat úgy tudod erről meggyőzni, ha megmondod, hogy a tó vize kiváló trágya lesz a zöldségeinek, abból locsolhat is, és friss vízzel pótoljátok. De egy kiszuperált (kissé földbesülyesztett) kádnak is örülni fognak, vagy felfújható gyerekmedencének ideiglenesen: geese+pond+ideas+diy Ilyet lehet csinálni vízkeringető nélkül, és később bővíteni vizinövényekkel vagy vízforgató-, tisztító berendezéssel. De egy egyszerű medence-vízforgatót is belecsaphatsz, őssze le lesz árazva vagy tavasszal lehet kapni az ilyen Lidl-féleségekben is. Télen nem kell nekik, nyáron meg a kimerős-szétlocsolós-újratöltős módszerrel a tófólia is tökéletesen megteszi.

 

De miért nem róluk teszel be képeket? Ha a könyöködet a tested mellett tartod leszorítva, hogy a törzsed mintegy stabilizálja a kamerát tartó kezedet, és a kattintásig visszafojtod a lélegzetedet, akkor nem lesz bemozdult se. Kivéve, ha a liba mozog közben.

Előzmény: Tizenhat Liba (2145)