Ati_66 Creative Commons License 2021.06.29 0 0 213914

Milyen szerencse, hogy nem használom a facebook-ot szinte semmire. Hónapokig be sem lépek a fiókomba.

Gondolom ottani csoportokban olvasol ilyeneket.

Én a Fenixet részben azért vettem meg, mert nekem megfelel  "civil" órának is, így közel 0-24-ben hordom. A fekete szilikon szíjjal sincs gondom bárhová jó, rögtön rendeltem az Aliról még 2 db-ot mert a gyári pár nap alatt gyanúsan kezdte megőrizni a becsatolás miatti deformációt. Amikor megjöttek lecseréltem a kínai ugyan olyan jó és így 1,5 év után még nem kezdett szétszakadni.

 

Azt sem értem egy ilyen fém órához hogy lehet színes szilikon szíjat hordani. Bőr, fém vagy a fekete szilikon amit az én ízlésem elvisel.

Az ormótlan ütés védő szilikon tokok amit szintén nem tudok megérteni. Van akinek úgy jobban tetszik  és örömmel nézeget egy ocsmány gumi bigyót amikor az órára pillant???   Nyilván aki építő iparban kétkezi munka közben hord egy ilyen órát ott megértem a hasznát és talán én is feltenném, de műszak végén azonnal eltenném a munkaruha mellé. 

  

Ami a számlapot illeti amikor megérkezett, megnéztem milyen számlapokat lehetne rátölteni és én is maradtam a  gyári fekete alapú klasszikus analóg számlapnál. Egyetlen extra a másodperc mutató. Rátettem a 3-as pozíción a dátumot középen alul a töltöttséget és mert a 24 órás pulzus és aktivitás mérést nem kapcsoltam ki, a 9-es pozícióra a pulzust.

De nem igazán figyelem a napi aktivitás, stressz  és az alvás adatokat sem ( esti tévézésesem akkor is alvásnak méri, ha valójában nem aludtam el ), szóval nem hiszem hogy egy alvás labort helyettesít és a stressz mérésében sem igazán bíznék  :-)   

Előzmény: AgentOrange (213911)