e-smoker Creative Commons License 2021.06.21 0 1 679279

Valóban derék dolog tőled, hogy ezzel jössz! Hiába no! A sokszínűség jegyében - még a régi szép időkben -, voltak ilyen butácska remények, hogy kontrollált  munkaerőimporttal, a száguldó Nyugatot ki lehet elégíteni a "szorgalmas", magasan képzett török agysebészekkel, atomfizikusokkal, és hát az elmaradhatatlan jól képzet autószerelőkkel.

Pedig Sarrazin mér rég figyelmeztette a német elitet, ne reménykedjenek. Mára ott tartunk, hogy Pali bácsi 2 oldal plagizálás miatt lemondott, de a művelt Nyugaton a haladó erők egy az egyben lopott, összeollózott "munkákkal" töltenek be befolyásos politikai állásokat. Nekik az bocsánatos bűn, mert most ugyanazt papolják, mint szegény Pali bá anno. Igaz, 2010-ben még Merkel is azt mondta, a multikulti megbukott. Most viszont - bár láthatóan bukott az ügy -, a progresszió bármit megtehet.

Az megvan, hogy Sarazzin már a pártjából is repült, kiutasította a tagságból a vörös elit? Mert ők toleránsak, és a vélemények sokszínűségét képviselik. Ja, hogy nem is!

Előzmény: Manndoky (679278)