klmnfrnc Creative Commons License 2021.06.19 0 0 157776

"Szerintem a természet félresikerült vadhajtása vagyunk és szép lassan elpusztítjuk ezt a bolygót és annak élővilágát, de akkor egyedül borongok ezzel a gondolatvilággal tovább."

 

Nem, ha ez számít valamit, nem vagy egyedül ezzel a gondolatvilággal. Valóban lassú halált okozunk a saját bolygónknak, ami persze meg is bosszulja magát, ennek hatásait tulajdonképpen már most is érezhetjük, gondolok itt pl. a szélsőséges időjárásra... a környezetszennyezés miatt elvékonyodott az ózonréteg, ami ugyebár megvéd(ene) minket a Nap káros sugaraitól, de így sajnos nem tudja maradéktalanul betölteni a szerepét.:( Erről eszembe jut a "The core" ("A mag") című film, habár ott a Föld magjának kihűlése miatt történtek a katasztrófák, de elképzelhető, hogy környezetszennyezés, a bolygónk pusztítása is valami hasonlót fog eredményezni... Viszont ezt mi, emberek csináltuk, tehát saját magunknak "köszönhetjük"!

 

Én pedig most azon gondolkodtam el, hogy egy bizonyos oldalra miért nem tudok bejelentkezni, miért nem enged be a rendszer...(fejvakarós smiley):)

Előzmény: waxgirl (157770)