BZoltan Creative Commons License 2021.06.18 0 0 88585

Én némileg sportszerűtlennek érzem, hogy egy termelő nevét arra használják, hogy azzal becsábítsák a fogyasztót akire utána rátolnak valami egészen más bort.

 

Ami érdekesebb az az amit te is írsz. Hogy  nyilván van az az árkategória, ami fölött nem éri meg nekik. Nos, ez egy népszerű tévhit. A 10 ezer forintos bort is érdemes poharaztatni. Csak ügyelni kell arra, hogy már két pohárral bejöjjön a bor beszerzési ára. Amúgy egy drága bortól alapvető elvárás az, hogy vákumdugó alatt akár heteket is kibírjon. Szóval az a bor aminek palackja a polcon mondjuk 6000Ft azt a borbár nem több mint 3000 forintért kapja meg. Adjon egy pohárral akkor 1500Ft-ért és két pohárnál már biztosan a pénzénél van. Ez után annyi a dolga, hogy a következő béemvé kulcsot pörgető vendégnek ezt a bort fogja ajánlani mint aktuális különlegességet.

 

Onnan ismerni meg a teljesen agyalágyult borbárost, hogy nem hajlandó annyi féle bort poharaztatni amennyi befér a pult melletti borhűtőjébe.

Előzmény: ShiDeci (88580)