PMiheller Creative Commons License 2021.06.17 0 0 6344

Sziasztok,

 

mivel lassan fél éves lesz a gond, egy rövid (na jó, hosszú) státuszjelentés:

 

- a navi frissítése továbbra sem működik semmilyen formában, erről időközben kb. 10x győződtünk meg a szervíz/PoHu/német szerviztechnikusok segítségével

 

- a szervíz segítene de nem tud, segítséget, infót nem kap

 

- a We Connect ügyfélszolgálata emailben passzív, ha rájuk kérdezek akkor visszaírnak annyit, hogy "dolgozunk rajta, a technikus-osztály dolgozik rajta"

 

- ha felhívom a magyar ügyfélszolgálatot akkor magyarul egy korrekt és segítőkész srác pingvinezik, hogy nem kap infót, de az is előfordul hogy Alex jelentkezik be angolul és arrogánsan, hogy "take it easy, majd..." ill. már az is elhangzott, hogy a szolgáltatást ingyé' kapom az első három évre - mintha ennek bármi köze is lenne ahhoz, hogy nem működik

- a PoHu mint magyar importőr úgy gondolja, hogy az Ő szerepe annyi, hogy megkérdezik a németeket és azok majd válaszolnak, ez egy egyedi és komplex probléma, nyugodjak békében, szerintük az teljesen jó és vállalható, hogy fél éve nem működik valami az autóban - de hát megy, elvisz A-ból B-be, nem?! (K.T. Úr mai kommentje)

- arra a felvetésre, hogy esetleg cserélje ki az eszközt aminek nem találják a hibáját fél éve és keresség utána ameddig akarják a bibit anélkül, hogy engem szívatnának kibújt a szög a zsákból: "de akkor ki fizetné a költségeket?!" (K.T. Úr, PoHu Vevőszolgálat)

 

Szóval nyugodjak békében, ők igazából akármeddig szórakozhatnak a problémával, hiszen az autó MEGY és ha gyorsabban akarnának tenni valamit az elégedettségem visszaszerzéséért az pénzbe kerülne, az meg NO GO.

Lenyűgöz ez a hozzáállásuk, jogilag igazuk van, mert nincs semmi határidő a magyar jogban sem, hogy meddig kell javítaniuk valamit, ergo 2022. szeptemberében megoldódik magától a dolog, mert lejár az előfizetésem és Ők meg nem is tartanak igényt rá, hogy az én 55.000 Fortintért meghosszabbítsam egy újabb évre - nem gondolják maguk sem komolyan, hogy képesek lennének 2021-ben online szolgáltatni.

 

Szóval sok mindenben NEM piacvezető a VW és önvezető autójukra sem fogom rábízni magam már soha az én életemben - ha egy OTA frissítés nem megy akkor nekem ne irányítsa egy általuk készített szoftver az autómat :-(

Előzmény: JZoli63 (6333)