Tulipántoss Creative Commons License 2021.06.16 0 6 21554

- Visszanézve az adást, mint a verkli/kintorna hangszer csak tekerek, tekerek és közben oldalt "fújtatok"  kínomban.

A műsorajánlókat elnézve sajnos, semmi jó, előremutató, lényeges dolog nem lesz hetekig ?!

Vagy Bori tényleg elutazik majd?! Roland bezárta Őt valahová?! Vagy csak összevesztek jó ÉNB szokás szerint?!

Mily unalmas már! Nah,  de ezzel  is  elnyűglődnek majd egy hétig. És ha Bori eltűnik   (bár úgy lenne ), akkor meg a nyakunkon marad Roland, és nézhetjük a búvalbélelt képét?! Hacsak rá nem eresztenek egy " ápolónőt " vigasztalásul! :)

 

- A hajón történtek,  sok hűhó semmiért! Félreértések sorozata! És mindig a megszokott "véletlenül" meghallotta, kihallgatta sztorit dobják be, áááááá! :( 

Na és az az állandó szöveg dögunalom már (akár Joe albijában is rendszeresen!),  hogy aszongya " Hallod Te, hogy mit beszélsz?! Hallod Te magadat?!  "  Halljuk bizony ezt a sablon dumát, már lehetne valami újat kitalálni.


- Sok jelenet szólt Evelin frizurájáról is. Érdekes, nekem nem tűnt fel, hogy olyan szuper lenne a frizura, hiába dobálta a haját jobb válláról a bal vállára. Bizisten, ha nem ájuldoztak volna körülötte, ha Evelin nem pózolgatott volna, észre sem veszem. Kurtább lett kissé talán, de semmi extra. Nagyobb volt a füstje, mint a lángja  ennek a nagy örömködésnek, szerintem. 

Ezekkel az "Evelines" jelenetekkel pedig, volt egy  olyan érzésem, hogy azt mondták a karaktereknek, hogy " menjetek, csináljatok valamit, tök mindegy, hogy mit, csak az idő teljen", de hogy értelme nem volt az egésznek, az hótziher! 


- És igen! Részemről továbbra  is  marad  a "kiselefánt" szindróma, mert Tekla szülésének se híre, se hamva még egy darabig?!