Bal Creative Commons License 1999.11.15 0 0 34
Rettegen, köszi a jó tanácsokat. Persze van néhány gond. Például szegény végzős egyetemistaként nekem körülbelül a tizede jut egy hétvégére az ajánlott öszegnek, úgyhogy a pénzért való numera még nem fenyeget. Egyébként mi az a joint? Pezsi?

Annyian emlegettétek már ezt a Fat Mo's -t, hogy elmentem szombaton megnézni. Nos, a helyiség egy L alakú pince, amolyan pub-féle, boxokkal és icipici tánctérrel az L végén, az L teljes hosszában igénybevehető bárpulttal. Éjfél körül voltam ott, és iszonyatos volt a tömeg. Egyáltalán eljutni a tánctérig csak erős könyöklés mellett sikerült, két ember sem fér el igazán egymás mellett az L szárában. A közönség tényleg színvonalasnak látszik, bár láttam részeg nehézfiút is. Viszont már nem az a nagyon fiatalos, inkább a 23-30 közötti nők és férfiak voltak túlsúlyban. Majd ha én is 29 leszek, és havi x milliót keresek, lehet hogy ez a hely lesz a törzshelyem. :-) Egy idő után eljöttem, átmentem a Ráday klubba. Ilyen lepukkant rock buliban sem voltam még, nagy élmény volt. Mindenesetre ismerkedésre nem ajánlom senkinek.

Csütörtökön a SOTE Rezső téri koleszát veszem majd szemügyre, beépített unokahúgom segítségével.

Valaki mesélhetne a Dokkról is ilyen stílusban. A Pesti Est szerint Sz-Cs vonósnégyes játszik. Ugyancsak a Pesti Est és a városban látott plakátok szerint szombaton dance van. Szóval akkor most mi az igazság? Dance vonósnégyesre? Ha igen, akkor ez lenne a legtutibb hely a városban. Úgy szeretnék egyszer headbangelni a Zeneakadémián...

U.i. Most magyarázta el itt mellettem valaki, hogy mi az a joint. :-))

Előzmény: rettegen (27)