Új_vitatkozó Creative Commons License 2021.06.13 0 4 1951

Nem felelős polgár, aki nem oltakozik? - Idióta!! Itt Szlovákiában van egy Igor Bukovský nevű orvos, aki már több mint egy éve teszi fel videóit, hogy milyen fontos a megelőzés meg az immunrendszer karbantartása testedzéssel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

 

https://youtu.be/WFcNTs152DM

 

 

Receptje napi 3000 nemzetközi egység D-vitamin (ez kb. 10-szerese annak, ami hivatalosan ajánlanak), napi 1000 miligramm C-vitamin, Cink és Szelén. Majdnem semmi cukor. Én még ehhez hozzátettem a napi 4-5 gerezd nyers fokhagymát, meg este 1-2 alma. 

 

15 éve utaztam (ingáztam) egy 40 kilométerre levő városba és vissza, vonaton. Mindenféle tüsszögő és köhögő emberrel találkoztam. A 15 év alatt rendszeresen minden évben 2-3 szor elkaptam az influenzát és minden alkalommal olyan beteg voltam, hogy egyszer, amikor epére operáltak azt mondtam, hogy az operáció sokkal jobb, mint az influenza betegség. Minden évben szenvedtem mint az állat, az orrom bedugult, a fejem fájt, gyenge voltam, sőt mivel bechterew-betegségem és egy asztma-szerű betegségem van, éjjel köhögtem, fulladoztam, sípolt a tüdőm, begyulladtak az ízületeim, úgyhogy 1-2 hétig teljesen ki voltam ütve. Ezért gondoltam, hogy ha eddig egy közönséges influenzától ennyire beteg vagyok, akkor a COVID-tól biztosan kinyúlok. Ezért kezdtem alkalmazni Bukovsky módszerét. Feruárban megkaptam a COVID-ot, és az összes tünet abban merült ki, hogy 4 napig aludtam. Csak enni keltem fel, majd visszafeküdtem. Semmi fájdalmam. Semmi orrdugulás. Semmi köhögés, semmi ízületi fájdalom. 4 nap után elmúlt az álmosság és azóta sincs semmi bajom.Vérem ellenanyagot tartalmaz.

Ezért tartom idiótának azt, aki rólam azt mondja, hogy felelőtlen vagyok. És soha nem fogom engedni, hogy ilyen gyanús lőrével beoltsanak. Mert a régi, nem magántulajdonban lévő szocialista gyógyszergyárakban is jobban tudok bízni, mint ilyen sz@r emberekben.

Előzmény: csupaokosság (1944)