amatőr Creative Commons License 2021.06.12 0 0 213600

Spenót
Az oké, hogy célként lebeg pl. ez a 3:52 előtted, na, de van egy logikai elem még a képletben, amivel esetleg számolnod-számolnunk kell! :) 
Merthogy, mi van akkor, ha ez a mostani 21 hetes edzéstervem engem is feljavít, és nem csupán az ígért 4 órás maraton lesz meg, hanem -neadjisten- benézek a 3:50 alá?! :) :) 

A SUHANJ6 megint nem játszik nekem, sajna, előtte egy nappal, aug. 15-én valamilyen körpályán keringek majd a jó melegben Nagyatádon. :) 

gurtnis
Írod az idősebb versenyződről: bivaly erős alapokat szerzett, mert megértette, hogy az a legfontosabb.
Ilyenkor mindig belegondolok, milyen rosszul sáfárkodom az adottságaimmal, lehetőségekkel, ezekkel a fejben futós telekkel, majd exponenciális feléledésekkel... De valahol hiszek abban, hogy mindenkinek a személyisége köszön vissza a futásban, így azért sokat nem bánkódom, inkább örülök annak is, hogy most ráléptem erre a 21 hetes útra (és Spenót mögött lihegek) :) 
A Velencei tókörre lassan fel leszek készülve, bár, nem 6 perc alatti tempóban kell majd futni a 30 km-t, remélem! :) 

O/O
Nem nagyon értettem, mi ez a csoportos kihívás, de ha ez valamiféle szintemelkedős buli, akkor tuti utolsó helyen szeretnék benne végezni!! :) A maratonokon is hegymenetnek élem meg a hídfeljárókat, hm. :) 

Ati_66
Valószínű, egyforma az edzéstervünk, távolságra, eléggé kéz a kézben haladunk Spenót csoportjában! :) 

Előzmény: Spenót (213583)