pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.11 -1 1 440

Orbán Viktor Mészáros Lőrinc vagyongyarapodásáról: „Mindenki fizesse be az adót!”

 

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/orban-viktor-meszaros-lorinc-vagyongyarapodasarol-mindenki-fizesse-be-az-adot/

 

 

  •  
  • „Mindenki tartsa be a szabályokat, és mindenki fizesse be az adót” - ennyit válaszolt Orbán Viktor, amikor az RTL Híradója Mészáros Lőrinc gazdagodásáról kérdezte.
  • A miniszterelnök azt is elmondta, szerinte a 100 leggazdagabb listáján szereplők 80 százaléka még mindig baloldali, ami messze van a kívánt egyensúlytól. Arra azonban nem válaszolt, hogy mennyi állami támogatást kaptak Mészáros Lőrinc céges érdekeltségei.
  • A felcsúti vállalkozónak a járvány ellenére egy év alatt 185 milliárd forinttal nőtt a vagyona, a 100 leggazdagabb magyarról szóló kiadvány szerint.

 

 

 

újságszélirányok 6 órája
-2 0 topiknyitó

https://index.hu/belfold/2021/06/10/meszaros-lorinc-exkluziv/

 

 

"Az indexes Mészáros Lőrinc-interjú első tanulsága, hogy miként a vagyona, úgy a mondatai sem az övéi. Ez az ember egy gondolat-stróman. Olvasom, olvasom, és teljesen világos, hogy ezeket a dolgokat nem az az ember mondja, aki a jótévétnézhetőtévét. Mindenesetre érdemes lesz részleteiben is feldolgozni, mert ezt a szöveget a fideszes kommunikáció különösen gonddal kellett összerakja, és a legmagasabb szinten láttamozták, ergo száz százalékban AZ, amit ma a kormánypárt mutatni akar és képes."

 

Ceglédi Zoltán