johannes Creative Commons License 1999.11.15 0 0 58
Nos... A kiallitas az Unalom foldjere erkezett. Iden mar syinte senki sem jott el a nagyok kozul, talan csak az Intel gondolta ugy, hogy jelen kell lennie. A szaksajto is csak reszben. A kiallitas ugy tunik, a becsi IFABO es hazai kistestvere sorsara jut. Elobb presztizs, majd azutan vas es bovli zsibvasar, ahol mitutan feltunik a rendorseg kulon osztaga a szerzoi jog megsertoire vadaszva, mar senki sem fog resztvenni. Igy a kiallitas es a rendorileg segitett eladas is sajat dugajaba dol.

A kiallitasert kar. Ugyanis kell valami itthon, amit talan az ev eleji kiallitasok nyujtanak. Dehat Brno es a Cebit alaposan meggyepelja a tekintelyt es a piacot. Globalizalodunk. Ennek redmenye pedig, hogy kicsiny hazan szemetdombjan nagyok kell kukorekolni, ha azt akarjuk hangunk messze halasson. Dehat erre a hazai kiallitas szervezes nem kepes. Az Expo sokkot penzek kivonasaval, es a szekemberek megszokesevel, eluldozesevel heverte ki ez a szakma. Es most?

Hazai anyagbol bizony nem igen megy jo kiallitas. A kulfoldi pedig, lasd az IFABO tortenetet, sajnos nem megy. Mit is mondott Joszif Visszarionovics Tsugasvili? Ami nem megy, azt ne eroltessuk elvtarsak. Szerencsere jo konferenciakt egyre tobbet rendezunk. Eljen mindeki abbol amihez ert es ne abbol amit szeretne csinalni. A nagyanyam is szeretett volna repulni, dehat tollat nem tudott szegeny es szarnyakat noveszteni maganak...

Előzmény: PitNyul (57)