Syrax Creative Commons License 1999.11.14 0 0 5
Udv Mindenkinek!

Negy dolog haboritott fel ebbol a cikkbol:
1. A pedofilia. Ez most nem ide tartozik.
2. A letoltes buntethetosege. Ha fontvan a halon,akkor mindenki lathatja. Le is jott onnan. Na es? Kinek mi koze hozza,milyen oldalakat latogatok?!
3. Nem az oldalra felrakok,valoszinuleg tenylegesen bunelkovetok (akik a kepeket csinaltak) megkeresese,mert az ugye sokkal nehezebb feladat lenne.
4. A szervizesek,mint illetektelenek altal torteno foljelentes.Hogy jon ahhoz eloszoris,hogy beleturkaljon mas vinyojaba. Nem buncselekmeny miatt elkobzott adathordozorol van szo,kulonben sem rendor. De ha mar meg is tette kivancsisagbol,mi koze hozza,hogy mi a tartalom,tetszik-e neki,vagy sem?! Ezekutan meg nyilvanossagra is hozza a szemet. Valoszinuleg penzszerzesi cellal,csakhat a tulaj nem volt hajlando fizetni a titoktartasert.

Ime:

"Egy bristoli bíróság péntek négy hónap elzárásra ítélte Gary Glittert, a 70-es évek egyik ismert brit rocksztárját pedofil képek internetes LETÖLTÉSE miatt. Az énekes, akinek legnagyobb sikere a "Rock and Roll 2." című kislemez volt, elismerte, hogy kiskorú gyermekek több mint 4 ezer fotóját hívta le a számítógépes világhálóról. A pedofil hajlamú rocksztárt 1997-ben tartóztatták le azután, hogy egy számítógépes javítóműhely szakemberei szeméremsértő, részben szexuálisan molesztált és megkínzott gyerekekről szóló fotókat találtak merevlemez-meghajtóján.

RP"

Varom a velemenyeket.