Hej hej hej... kanász élet, hol a disznó, a kölesbe röff röff fff...
1.: Sréges régen jártunk erre... je hova merre... Tróha állandóan emlegettem Golda Mayer ami mama! - ha amerika nemfog háboruzni, akkor mi lesz? -hját gazdasági váltság! -ha akkor se? -világ gazdasági váltság! -ha akkor se? -VILÁGHÁBORU UK? Fiteljal mert addig mondogattam, hogyy fel figyeltek, a TEREMTŐK, AKI ŐK TERMTETTEK BENNÜNKET (NA MIÉRT TESZIK HOZZÁ NEM MI MAGUNK, MAGUK?) ŐŐK FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, ŐŐK RÁNK GONDOT VISEL, DZSIDOM KIRÁLY ...fita, mert KINGEK KINGE ...ezt lehet fokozni a végtelenseggeik ...trehát a mi Negativ zsidomosaink leestek a gödrükbe? -tdod corona virusz or szagod?
2.: Csak nagyon roviden, s mondtam hogy aki plesztinia ellen, annak vége!!! -de ha magyarOK ellen, sose volt lesss... Ami mos idevág, hogy mondtam hogy IGÉRET RETTE zuzzrálerükkel kapi csopi...belül beháboru féle lett...na most ott vagyunk? Fithellem, én nem vagyok senki semmi ellen, nem bccézve ellen sgge? -lehet picházni? -segGbe verősdit?- játszani kinek a picha csattan nagyobbat?
3.: Fthelljed pontosan megálmodtam hogy olyan fororngás zÜRzavarok kezdenek lenni majd...Fitelem, ezek eget fÖldet Csillagokat robbasztó világ hóditók (az ál állataik se vagyunk!!!) s hulla rablók, csak ez a kég ládd... TEMT LOPOK S KRIPTÁSOK (MAUZÓEUM) VANNAK, s kérdem, hol vannak a NAGY ÁLLAMFŐK? -Igen igen ládd ... NA BLOONDI EZ MI, MIE? De mondtam, amcsival USA MAGYAR USA FIRST... azután a fetrengés után, amit a oi oi oi... ai pac pac pac...azér tus!!! -valószaru hogy megölik őket, ládd a Kennediéket, de hol vannak a gyilkosaik, addig... kellett volna leállitani a forgalmat...
4.: Na mie, ládd amit láttam, meg gyertek át a mi is ufők! -fff...tópiszkozatba, mert amit álmodok, aaz csak álom, a miért nem mondhatom el, ha nemigaz?
5.: Na előbb, az ott honi hellzet, ami nagyon da nagyon higgadtak legetek legyek, egyek, egyek? -egymást etessétek, azaz CSAK AZ ÖRÖKEERKÖLCSŐSZ BECSÜLETES MAGYAR CSALÁDOKAT KÉNE FEL FEGYVERZNI (ELŐBB A FÉNYTUDÁS TUDAT TUDUT VEGYVERÖNK A KEZÜNKBE DE SZEMÜMK?) DE POTN AZ ELLENKECCKE? Na igy csak tiszta minden kábitószar -ital egészség romboló szarok nélkül, csak azok a magyarOk tudunk tötöttt... tenni valamit a BÜNÖZŐK? -mindegy mik kik, nem ellen, hanem itt a leccke uno, meg kell tudnunk védeni magunkat, meg olyan hogy MI NEM VAGYUNK? -na meg hogy meghalunk, miért? -de vagyunk de magunknak kéne lenni enni először nem? Mindenem az Urnak adom adóm vuioiááá... van lukunk?
6.: -szakad a pad! Amit láttam, hogy az ami oltás, az a magra, az ami van a petesejt meg himivar sejt, talán amit zigóta mi vót a, ezt magamtul is kérdezem, korom fekete lett, meg szétppattan a burka s füstölgött...ami én zerinte, az PO PU LÁCZI OLYAN ANYARU BEAVATKOZÁS...zitt abczurda ultukuká szabad gondol-átok meg szóllás---azaz az ERKÖLCSÖS -BECSÜLETE MAGYAR OK CSALÁDOGNAK KÉNE, PÉLDÁT MUTANI, nem amit ezek most...ezt nem látja a VILÁG (ténleg vak vezeti a világtalan de szemE?- szemetek?) VEZETŐ DE MONDUK A NÉPEK KÉP??? Nincsak nem mondok neveket, hanem ezek mind...ugy aki világ vezetől oi oi oi oiuiááá... vezérek meg a többi...nekik tudni kéna mie? Na ez nem rögtön hat, hanem ládd a GMO? -azaz generácionokon..HOGY AZ OLTÁS ABBAMARADT, CSAK EGY VILÁG ÉGÉS UTÁN, MI MARAD, S KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI, NEKED ADOM TALÁLD KI KKK...
Terülj asztalunk vissza eiouoiááá...