váltókörzet Creative Commons License 2021.06.10 0 9 38100

Ezt a projektet valóban nagyon könnyű támadni, nem is találni olyan közlekedéssel foglalkozó oldalt, szakmai portált, fórumot, bármit ahol ne támadták volna az első perctől kezdve. Mostanra látszik, hogy ezek a kritikák bizony megalapozottak voltak.

Szerintem sokan, sokszor leírtuk, hogy miért nem indokolt itt a villamosítás, azt meg a lenti kommentemben is leírtam, hogy milyen fejlesztésekkel lehetett volna javítani a szolgáltatás színvonalát, de megtették ezt már mások is itt sokszor, szóval én nem hiszem, hogy ne hangzott volna el itt konstruktív kritika.

Én nem ellenzem egyébként a villamosítást, bár ezen a vonalon nem érzem indokoltnak, de ha már feltétlenül csinálni kellett, akkor egyértelmű, hogy csak úgy szabadott volna belekezdeni, hogy akkor egy csapásra az egész vonalat villamosítják. Ez a "megcsináljuk a felét, aztán majd után valamikor egy távolba vesző időpontban talán megcsináljuk a másikat is", kb a legeslegrosszabb ami ezzel a vonallal történhetett, ennél az is sokkal jobb lett volna, ha egy gyufaszálat nem tesznek keresztbe és minden marad úgy ahogy volt.

A 150-essel kapcsolatban teljesen igazad van, az szerintem is agyrém. Sajnos ilyen időket élünk.

Előzmény: superconductor (38086)