antipapi Creative Commons License 2021.06.10 -7 1 11499

Ahogy írtam, nagyon szimpatikus amit csináltok, jól csináljátok, és ez nagy segítség sok embernek. Kiigazodni a helyi viszonyok között, bürokráciában, sehol nem könnyű.

 

Az eredeti válaszom erre vonatkozott:

"Nem Téged akartalak bántani, csak a sok okoskodó magyart (akik 1-2 éve vannak itt) akartam helyreigazítani, mert annyit értenek Albániához, mint az a bizonyos "tyúk az ABC-hez", de ők okosítanak ki minden magyart a net magyar nyelvű szekcióiban, főleg a FB-on :)"

Ugyanis ezek az emberek az ügyfeleitek, akik éppen azért az ügyfeleitek mert annyit értenek Albániához, mint tyúk az ABC-hez. Aki nem ilyen, annak nincs szüksége rátok. Sok fórumon látom, hogy aki már egy kicsivel is többet tud a másiknál, az leszólja a többit. Itt is ez volt, és ezt akartam helyretenni, hogy azért belőletek sem lett professzor, mert ismertek embereket, meg helyi szokásokat. Egy kanyarral előrébb vagytok, mint a többi, de ennyi. Szóval több szerénységet, ha kérhetem. (egyébként nem vagyok érintett ebben az egészben, csak mint külső szemlélő szóltam hozzá, vagy trollkodtalak meg benneteket, ha úgy jobban tetszik)

Előzmény: VPBA (11496)