Ilhilla Creative Commons License 2021.06.10 -3 0 5418

Nem nekem való így ez a műsor! Nehezen viselem, sőt nem tűröm az igazságtalanságot és sajnos ismét tanúi voltunk: egész napi munkája alapján Roland ment fel elsőként a galériára? Na, neee...!

 

A riportjai alapján már tudom, melyik jelzőt kerestem rá: nagyon öntelt ez a férfi, szerinte csakis ő nyerhet!

 

Mengyit tegnap remélem nem azért mutatták a Fókuszban, hogy a nézők véleménye (mert legtöbb magyar nagyon irígy) negatív irányba forduljon és már ne is legyen annyira dühös, ha ma kiejtik és ne azt érezze: ennek a nőnek nem is hiányzik a nyeremény!

Egyébként ő nem is azért versenyez szerintem, hanem mert imád főzni (ez látszik is rajta és az ételein) és a dicsőségért!

 

Ami a "zölddel díszítést illeti: Ákos séf is teletűzte az ételét zöldfűszerrel. Jó, nem rozmaringgal, hanem kaporral, ami talán a halhoz jól illik, de én  képtelen lennék ilyen formában, nyersen és egészben "elrágcsálni".

 

Ami pedig Hildát illeti: a tegnapi főzése alapján valóban Norbinak kellett távoznia. Látszik, hogy ez a nő egy éve mást sem csinált, csak gyakorolt a versenyre, az ételeket előre megtervezte (mert ha séf főzés van rögtön nem olyan, mintha maga főzne) és látványra nem visz ki vacak ételeket, de a magatartása mellett nem tudok elmenni, az ilyen emberekkel maximum egyszer szoktam szóba állni, utána elkerülöm.

Lehet, hogy a séfeknek, főleg Zének nagyon imponál, mert "jó csávó", vagány és merész, tele "tesztoszteronnal", de én utálom az ilyen lekezelő, öntörvényű embereket, még férfi esetében is, nem még, hogy most egy nő az illető (aki reszket Roliért)!

 

Mengyi ezt a versenyt már csak elnézheti és pillanatnyi zavarában veszítheti el, ...ja, nem, mert másképpen van megírva!