GBENY0V Creative Commons License 2021.06.08 0 0 6089

Phottix BP-450D markolat készlet, BG-E5, Canon EOS 450 fényképezőgépez eladó.


A Phottix BP-450D markolat készlet három részből áll:

1. test, amely kompatibilis a Canon BG-E5 markolattal. Ez behelyezhető a gép akkumulátora helyére. Rögzítése az állványcsavarral történik. A test maga is rendelkezik saját állványcsavar hellyel.
2. akkumulátor fiók, BGM-E5, amely 2 darab LP-E5 akkumulátor befogadását végzi, ennek használatával duplájára növekszik a készíthető képek száma.
3. AA elemek/akkumulátorok (6 darab) beillesztésére szolgáló BGM-E5 fiók, amelynek használatával jelentősen megnő a fényképezőgép használatának biztonsága rendkívüli körülmények között, amikor nincsen lehetőség akkumulátorok töltésére, azonban az AA elemek beszerezhetőek.

A Phottix-450D markolatra kivezetésre kerültek azok a kezelőszervek, amelyik tovább könnyítik a fényképezőgép használatát is.

A készlet akkumulátort és AA elemet nem tartalmaz.

Állapota: jó, újonnan megőrzött, a fényképeken minden látható.

Átvételi idő: azonnal, mivel az eladó darab a rendelkezésre áll.
Személyes átvétel/megtekintés: Budapest XI. kerület - az M4 metró és a Kelenföldi Pályaudvar nyugati kijáratának közelében.

Szállítás: a személyes átvételt ajánlom, de ha mégis valamilyen szállítás lenne szükséges, annak semmi akadálya és lehetséges is, csak előre beszéljük meg, mert nem mindegy, milyen módot választunk ki, megkeressük a leggyorsabb és a legolcsóbb megoldást.
Utánvéttel, vagy dokumentálatlanul nem küldhetek semmit. Az már előfordult, hogy méltányos csere történt.


gbenyov(a)t-email.(magyarorszag)