Törölt nick Creative Commons License 2021.06.08 0 0 15355

Mostanság vagy az utolsó (mondjuk azt inkább) években?

 

Mint falum is írta 2015 Január óta a TD csak egy kib@***tt feka meg álTD biznisz ... semmi más (persze egyesek - de szvsz nem a többség - mást gondolnak).

 

Számomra (is) 2015-ben a TD megszünt. Az utolsó lemezt, amit még TD-nek ismerek el, az a Quantum Gate, ami nem egy rossz lemez, de (majdnem) végig rajta van még az Öreg kézjegye. Annyira azért nem jó, mint egyes sükebókák írják - vagyis, hogy a legjobb lemez a Phaedra meg a Rubycon meg a kuyyafüle óta ... persze.

Mint már leírtam, szvsz messzemenöleg a leggyengébb szám a lemezröl a rendesen VCMGs Lowly-rea hajazó It Is Time To Leave ... bla bla bla, amit, természetesen a jelenlegi 4 - TD nevet bitorló (persze ott van még Feka Mama is, aki a fö motorja az egész ürüléknek, amit ma TD-nek hívnak) - idiótából kettö írt, Edgar nélkül. Persze rá kellett tenni a lemezre ezt a xart is, hogy rontson a minöségén, meg belerúghassanak még egyet eDGAR EMLÉKÉBE ...

 

De nem ez volt a kérdés - szóval 2010-2015 közötti lemezek közül én a következöket ajánlanám (még mielött szó éri a ház elejét - igen, a 4 jelenlegi idiótából 3 már nagyban jelen volt ezen periódusban is a csapatban, de ekkor még Edgar volt a fönök nem a Pacha Mama meg a 21. század legnagyobb zeneszerzöje - Thoooooooooooooooorsteeeeeeeeeeeeeeen QUAESCHNINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!):

- Dream Mixes V

- The Island of The Fay

- Machu Picchu

- Mona Da Vinci

- Mala Kunia

- Sorcerer 2014

- Booster IV - igen ez egy válogatáslemez, de szvsz jóra sikeredett

 

Így kapásból nekem ezek azok, amik legjobban tetszenek

 

Aztán 2015 után vödörszámra jelentek meg a xarabbnál xarabb Session CDk (asszem már a 7.-nél tartanak), egy minden szempontból szörnyü átdolgozáslemez (Recurring Dreams - brrr, már csak a neve hallatán kitör a frász!!!:(((, egy csomó más gáznál-gázabb koncertfelvétel meg a 21. század legnagyobb zeneszerzöje összeszedett pár tehetségtelen fiatalt meg kiégett öreget és zárt ajtók mögött prüntyögtek meg baromkodtak egy sort ... és a vadbarma készülödik a 3. hullám (vagy második?) zárt ajtós marháskodásaira ...

 

Én kb. így látom a helyzetet ... sajnos :(((

Előzmény: VarKat (15353)