Törölt nick Creative Commons License 1999.11.12 0 0 44
Több, mint 50 perc telt el. Használható információt nem kaptunk. A kiállitás szervező a kiállitókból és a látogatókból él. Hiába szervezek vidámparkot, ha nincs közönség, akkor nem jön a körhintás többet. Mi több a Hirharang is csak azt tudja megirni, hogy háromszor járt a Vursliban, először, utoljára és soha többé. Itt és a kapcsolódó topikokban gyászos a hangulat. A magyar informatika helyzetét ez nem tükrözi.

Csak sajnálhatjuk, hogy nem sikerült megértetni magunkat, mi egy virágzó magyar informatikában vagyunk érdekeltek. Ezt azzal kell csinálni, aki szintén igy gondolja.

A Compfair itt és most számomra kikerült a támogatott rendezvények közül. Nem tudom, mit hoz a jövő, de ezzel a kiállitással nem tudok azonosulni. A csatabárdot most még a helyén marad.

Ha a Compexpo egyszer a szakma segitségét kéri, akkor gondolom, megfelelő koncepciót a tisztelt tasztaltársak támogatni fognak. Ma azonban a kiállitó és a látogató lerablásán, hülyitésén kivül más koncepciót nem látok. Ki is lépek. By.